Egyéb eszközök, kiegészítők

Egyéb eszközök, kiegészítők beléptető rendszerek mellé meghibásodás és csere esetére.

  Egyéb kiegészítők beléptető rendszerek mellé

  A beléptető rendszerek használata rohamosan terjed a hazai vállalati piacon – egyre több cégvezető és biztonságtechnikával foglalkozó szakember ismeri fel, hogy mennyire fontos, hogy bizonyos területekre csupán az illetékes, kijelölt személyek léphessenek be. Rengeteg olyan extra kiegészítő van, amelyet megvásárolhatunk ezen termékek mellé.

  Számtalan kellék beszerezhető

  Rengeteg olyan alkatrész, valamint kellék van, amelyre szükségünk lehet idővel, mert elromlott, ki kellene cserélni. Ilyen például a kártyaolvasó bővítő, szerelőlap, szerelőkeret, rádiós távirányító, ujjlenyomat olvasó, vagy a mikrokapcsolós nyomógomb. Ezek mindegyike kapható kereskedelmi választékunkban.  

  Ingyenes oktatást nyújtunk partnereink számára

  A felmerülő igény esetén minden egyes üzleti partnerünknek lehetősége van arra, hogy ingyenes oktatásban vegyen részt nálunk, a telephelyünkön. Itt bemutatjuk, hogy hogyan kell a kiválasztott terméket használni és elmagyarázzuk a beüzemelés pontos menetét. Ily módon maximális szakmai támogatást nyújtunk ügyfeleink számára.

  Kiemelt szervíztechnikusi gárda

  Szervíztechnikusaink hatalmas szakmai gyakorlattal látják el a különféle meghibásodások javítását, ennek köszönhetően bármilyen üzemzavart rövid időn belül megszüntetünk, ezzel garantáljuk, hogy minél rövidebb legyen a működésképtelen időtartam.

  Legyen a Riarex szerződött partnere!

  Váljon cégünk szerződött telepítő partnerévé, a legkülönfélébb üzleti igényekkel kereshetnek minket ügyfeleink, gyakorlatilag bármilyen hazai piacon felmerülő üzleti igénynek képesek vagyunk megfelelni. 

  Hírlevél feliratkozás

  Riarex Kft.

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás