2024-04-04 15:49

Inim Flex5 bővítő

Flex5 bővítő...

Tisztelt Telepítő!

Több, mint félmillió Flex5 bővítőt telepítettek már az INIM rendszerek mellé szerte a világban! Sikerének titka, hogy az INIM gyár fejlesztői elméletben, a telepítők a gyakorlatban ítélték remekül használhatónak a terméket. Együttműködésük gyümölcse, hogy a tapasztalatok és kívánalmak növelték a megbízhatóságot, a telepítés egyszerűségét és a rugalmas használat mellett a funkciógazdagságot.

A Flex5 lehetővé tette, hogy a telepítők és az ügyfelek számtalan kérésére kimondhassuk „igen, természetesen ez is megoldható!”. Több millió ember, valamint több százezer otthon, cég, múzeum és intézmény biztonságát garantálta és növelte a komfortfokozatát.

Eljött az idő, hogy megérdemelt pihenést kínáljunk a Flex5-nek, újabb lépést tegyünk az automatizálás felé és helyet adjunk utódainak: az új fejlesztésekkel teletűzdelt Flex5/S alakjában!

• Új bemeneti ellenálláslezárást felderítő hardvert kapott;

• Minden terminálja beállítható redőny/rezgés érzékelőként;

• Kimenetként beállítva egy terminált a 150mA helyett 250mA a terhelhetősége;

• A T5 mellett a T4 csatlakozó is programozható analóg (dimmelő) kimenetként;

• AUX kimenetén 500mA helyett 800mA a terhelhetőség;

• Az I-bus bemenete is új hardveres illesztésű;

• A későbbi firmware frissítés továbbra is biztonsággal elvégezhető.

A régi-új bővítő 100%-ban kompatibilis az összes korábban telepített SmartLiving és Prime központokkal! Az újabb tervezési kritériumoknak köszönhetően eleve még robusztusabb és megbízhatóbb, mint azt a jelenlegi EN50131 szabvány 3. fokozatának leírása megkívánná!

Hadd mutassuk be Önöknek az alábbi linken, hogy biztosak vagyunk e kiváló képességek fenntartásában, valamint a folytatásban is készen állunk arra, hogy minden felmerülő igényre ismét elmondhassa ügyfelének, „igen, természetesen ez is megoldható!”

A már ismert „U” – univerzális és „P”- plasztik dobozos verziók „SU” és „SP” kivitelek formájában érhetők el:

https://www.inim.biz/en/expansions/intruusion-detection-and-home-automation/inputoutput-expansions

 

Amennyiben több információra van szüksége, kérjük, keresse műszaki kollégáinkat, vagy látogasson el a www.riarex.hu weboldalára!

 

Hírlevél feliratkozás

A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

Tel: +36 1 299-0500

Email: info@riarex.hu

Cookie beállítások
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Tovább a kosárhoz
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás