Füst és hőérzékelők

Füstérzékelők, hőérzékelők, füstjelző berendezések - kiemelkedő beszállítói minőség és terméktámogatás biztonságtechnikai telepítők számára. 

  Füstérzékelők – kiváló beszállítói minőség és garancia

  A füstérzékelők telepítése a mai biztonságtechnikai kivitelezők egyik mindennapi feladata. Ez annak köszönhető, hogy a legtöbb épületkomplexumban, irodában, vagy akár magánotthonban szükség van füstjelző berendezések használatára.

  Miért kiemelten fontos, hogy a termékminőség megfelelő legyen?

  Ez annak köszönhető, hogy emberi életek múlhatnak azon, hogy a biztonsági rendszer megfelelően működik-e. Abban az esetben, ha a riasztás nem történik meg – lehet ez akár kivitelezői, vagy termékhiba – akár emberi életek is veszélybe kerülhetnek. Ezért kiemelten fontos, hogy telepítőként tisztában legyünk azzal, hogy hogyan kell ezen szerkezeteket beüzemelni, és a kiváló beszállítói minőség is elengedhetetlen.

  Ingyenes oktatás

  Kereskedésünk kifejezetten nagy hangsúlyt fektet arra, hogy üzleti partnereink a lehető legmagasabb színvonalon legyenek kiszolgálva. Ennek köszönhetően ingyenes oktatást nyújtunk minden egyes telepítő számára. Termékeink megtekinthetőek nálunk, szaküzletünkben, ennek köszönhetően akár működés közben is kipróbálhatók.

  Kiváló szervizgaranciát nyújtunk

  Különösen füstjelzők esetén fontos, hogy a meghibásodott, valamint hibás működésű termékek minél hamarabb meg legyenek javítva. Ennek köszönhetően technikusi gárdánk kifejezetten nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a hibajavítás minél gyorsabban, zökkenőmentesen menjen végbe.

  Miért a Riarex Kft.?

  A Riarex Kft. Magyarország egyik piacvezető vállalata a biztonságtechnikai értékesítés területén. Termékpalettánkat az üzleti partnereink, valamint a megrendelők igényeihez igazítottuk, ezért szinte biztosra vehető, hogy talál nálunk olyan műszaki paraméterekkel ellátott füstérzékelőt, hőérzékelőt, amilyenre szüksége lenne.

   

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás