Mozgás érzékelők

Mozgásérzékelő készülékek, eszközök - kiváló beszállítói minőség és garancia telepítő partnereink számára

  Mozgásérzékelők – kiváló beszállítói minőség és garancia

  Manapság nem csupán a biztonságtechnikában van nagy szerepe a különféle mozgásérzékelőknek – a mindennapjainkat is kényelmesebbé tehetik. Amikor hazaérünk, és a házunk előtt kigyullad a lámpa, az sokszor annak köszönhető, hogy a mozgásérzékelők működésbe léptek.

  Legyen szó akár biztonságtechnikai vagy ergonómiai céllal vásárolt és telepített, eszközökről, kiemelten fontos, hogy az megfelelően működjön, üzemeljen, és hogy a beszállítói minőség megfelelő legyen.

  Mozgásérzékelő berendezéseink ingyenesen kipróbálhatók szaküzletünkben

  Cégünk lehetőséget nyújt partnereink számára, hogy a megvásárolni kívánt termékeket kipróbálják működés közben kereskedésünkben. Akár ingyenes, személyre szabott oktatás is igénybe vehető, amennyiben erre lenne kifejezett igény.  

  Kiváló technikusi szervizháttér

  Kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a megvásárolt biztonságtechnikai kellékek, eszközök minél magasabb szintű szervizgaranciával legyenek ellátva. Ennek köszönhetően a meghibásodott termékeket meghibásodás esetén azonnal javítjuk.

  Miért a Riarex Kft.?

  Cégünk a hazai biztonságtechnikai piac egyik meghatározó szereplője. Kifejezetten nagy termékpalettával rendelkezünk, amelyet üzleti partnereink, és a megrendelőink igényeihez igazítunk. Maximális terméktámogatást nyújtunk szerződött telepítőinknek. 

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás