Forgókapuk

Forgókapuk kiemelkedő beszállítói termékminőségben - Riarex biztonsátechnikai nagykereskedés 

  Forgókapuk

  A forgatókapu olyan kaputípus, amely egyszerre csak egy személyt enged át. Általában olyan helyeken használják, ahol a beléptetés ellenőrzése fontos szempont, például tömegközlekedési rendszerekben, vidámparkokban és sportstadionokban.

  Megjelenésük

  A forgóajtók különböző konfigurációkban kaphatók, beleértve a derékmagasságú és a teljes magasságú forgóajtókat. A derékmagasságú forgóajtók általában három karral vagy rúddal rendelkeznek, amelyek forognak, és egyszerre csak egy személyt engednek át. A teljes magasságú forgóajtók hasonlóak, de a padlótól a mennyezetig terjednek, és további biztonságot nyújtanak.

  Működtetés

  A forgóajtók működtethetők manuálisan vagy elektronikusan, a modern környezetben az elektronikus forgóajtók a gyakoribbak. Az elektronikus forgóajtók általában érzékelőkkel vagy más érzékelőrendszerekkel érzékelik a személy jelenlétét, és engedélyezik a kapun való áthaladást.

  Biztonság és tömegellenőrzés

  A forgatókapuk biztonságos módot biztosítanak a létesítménybe való belépés ellenőrzésére, mivel csak az arra jogosult személyek számára engedélyezik a belépést. Ez különösen fontos olyan környezetben, mint a közlekedési rendszerek, sportstadionok és kormányzati épületek. A forgóajtók hatékonyan irányítják az emberáramlást a nagy forgalmú területeken, például vidámparkokban vagy bevásárlóközpontokban. Azáltal, hogy korlátozzák az egyszerre áthaladó személyek számát, a forgóajtók segítenek megelőzni a túlzsúfoltságot és javítják a biztonságot.

  Hatékonyság és költséghatékonyság

  A forgatókapuk hatékonyak és könnyen használhatóak, lehetővé teszik az emberek gyors áthaladását anélkül, hogy további személyzetre lenne szükség a beléptetés ellenőrzéséhez. A forgatókapuk költséghatékony megoldást jelenthetnek a beléptetés és a tömegek kezelésére, mivel nem igényelnek ugyanolyan mértékű személyzetet, mint más megoldások.

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás