Forgóvilllák

Forgóvillák - különleges beléptető technológia a kiemelt biztonság érdekében. Kiváló beszállítói minőség partnereinknek. 

  Forgóvillák

  A forgóvilla egyfajta kapu és beléptető technológia, amelyet általában egy adott területre, például egy épületbe, stadionba vagy közlekedési csomópontba való be- és kilépés szabályozására használnak. Ezek egy forgó mechanikus vagy elektronikus sorompóból állnak, amely egyszerre csak egy személyt enged át. A sorompók különböző kialakítású és típusú kapuk, többek között

  Derékmagas forgóvillák

  Ezek a forgóajtók leggyakoribb típusai, amelyeknek forgó karja derékmagasságig nyúlik ki. Általában nagy forgalmú területeken használják, például metróállomásokon, vidámparkokban vagy sporteseményeken.

  Teljes magasságú forgóvillák

   A teljes magasságú forgóajtók magasabb szintű biztonságot nyújtanak, mint a derékmagasságú forgóajtók. Ezeket jellemzően börtönökben, fogvatartási központokban és más biztonságos létesítményekben használják.

  Optikai forgóvillák

  Az optikai forgóajtók érzékelőkkel érzékelik, ha egy személy áthalad, és gyakran használják olyan épületekben vagy irodákban, ahol fontos az esztétika.

  Háromlábú forgóvillák

  A háromlábú forgóajtók három forgó karral rendelkeznek, és gyakran kültéri környezetben, például vidámparkokban vagy strandokon használják őket.

  Hatékony biztonság és szabályozás

  A forgóvillák kézzel vagy automatikusan működtethetők, és különböző beléptető rendszerekkel, például intelligens kártyákkal vagy biometrikus szkennerekkel integrálhatók. Magas szintű biztonságot nyújtanak, és segíthetnek megakadályozni a jogosulatlan belépést egy adott területre vagy létesítménybe. Emellett segítenek az emberáramlás szabályozásában és a nagy forgalmú területeken a torlódások csökkentésében.

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás