Vezérlések

Vezérlések kapu-és beléptető rendszerekhez. Hatékony elektronikai és mechanikai működés - kiváló beszállítói minőség partnereink részére. 

  Vezérlések

  A kapu- és beléptető rendszerek jellemzően különböző típusú vezérlőket tartalmaznak, amelyek szabályozzák a létesítménybe vagy egy adott területre való belépést. A kapu- és beléptető rendszerekben használt vezérlők néhány gyakori típusa a következő:

  Hitelesítési ellenőrzések

  A hitelesítési ellenőrzések a belépést kérő személy személyazonosságának ellenőrzésére szolgálnak. Ez magában foglalhat biometrikus azonosítást (például ujjlenyomat vagy arcfelismerés), intelligens kártyákat vagy kulcstartókat, illetve PIN-kódot.

  Engedélyezési ellenőrzések

  Az engedélyezési ellenőrzések határozzák meg, hogy egy felhasználó milyen szintű hozzáféréssel rendelkezik egy adott területhez. Egyes felhasználók például hozzáférhetnek egy adott helyiséghez, míg mások az egész épülethez.

  Fizikai ellenőrzések

  A fizikai ellenőrzések a hozzáférés szabályozására használt tényleges akadályok. Ezek lehetnek kapuk, forgóajtók vagy ajtók, amelyeket csak a megfelelő hitelesítő adatokkal lehet kinyitni.

  Ellenőrző ellenőrzések

  A felügyeleti ellenőrzések arra szolgálnak, hogy nyomon kövessék, ki lép be és ki hagyja el a létesítményt vagy területet. Ide tartozhatnak a biztonsági kamerák, a naplók vagy más típusú megfigyelési technológiák.

  Irányítási ellenőrzések

  Az irányítási ellenőrzések biztosítják a kapu- és beléptető rendszer megfelelő működését, valamint magát a rendszert. Ide tartozhat a belépési engedélyeket kezelő szoftver vagy a fizikai akadályokat vezérlő hardver.

  Magas színtű biztonság

  A hatékony kapu- és beléptető rendszereknek tartalmazniuk kell az összes ilyen típusú vezérlést, hogy magas szintű biztonságot és ellenőrzést biztosítsanak a létesítménybe vagy egy adott területre belépők számára.

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás