Vezérlő modulok

  Vezérlő modulok


  A kaputelefonok vezérlő moduljai olyan eszközök vagy egységek, amelyek segítik a kaputelefon rendszer működését. Ezek a modulok felelősek a látogatók be- és kijuttatásáért, az ajtók vagy kapuk nyitásáért, valamint a kommunikációs folyamatokért.

  Kaputelefon vezérlő egység (Gate Control Unit): Ez a központi egység felelős a kaputelefon rendszer működésének irányításáért. A vezérlő egység lehetővé teszi a kommunikációt a kapunál vagy az ajtónál lévő látogató és a lakók vagy dolgozók között. Továbbá szabályozza az ajtók vagy kapuk nyitását és zárását.

  Kapunyitó modul (Gate Opener Module): Ez a modul felelős az ajtók vagy kapuk távoli nyitásáért. Általában elektromos zárat vagy kapumotort irányít, hogy megnyissa az ajtót a helyszínen vagy távolról egy gombnyomással.

  Kamera modul (Camera Module): A kamera modulok lehetővé teszik a video kommunikációt a látogató és a lakók vagy dolgozók között. Segít azonosítani a látogatókat, és biztonsági funkciót is betölthet.

  Interkom modul (Intercom Module): Az interkom modulok a hangkommunikációt biztosítják a kaputelefon rendszerben. Ezek lehetővé teszik a beszélgetést a látogató és a beltéri egység között.

  RFID vagy kulcskártya olvasó modul (RFID or Key Card Reader Module): Ezek a modulok lehetővé teszik az azonosítást kulcskártyákkal vagy RFID címkékkel. A lakók vagy dolgozók bemutatják a kártyájukat a leolvasóhoz, hogy bejussanak.

  Érintőképernyős egység (Touchscreen Unit): Az érintőképernyős egységek egy modern megközelítést kínálnak a kaputelefon vezérlésére. Ezek lehetővé teszik az intuitív kezelést és a könnyű navigációt a rendszer funkcióin keresztül.

  Ezek csak néhány példa a kaputelefon vezérlő modulok típusaira. A választás függ az adott rendszer igényeitől, és attól, hogy milyen funkciókat szeretnél integrálni a kaputelefon rendszeredbe. A modulok szerepe az, hogy lehetővé tegyék a hatékony kommunikációt és a biztonságos be- és kijutást az épületbe vagy ingatlanba.

  Hírlevél feliratkozás

  Riarex Kft.

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás