Tápegységek

  Tápegység


  A kétvezetékes video kaputelefon rendszerek egyik fontos eleme a tápegység, amely az egységek energiaszükségletét biztosítja. A tápegységek lehetnek különböző típusúak és méretűek, attól függően, hogy milyen kaputelefon rendszerrel használják őket. Az alábbiakban néhány lehetséges típusa és szerepe:

  Tápegység a kamera egységhez: A kétvezetékes video kaputelefon rendszerek kamera egységeihez tartozó tápegységek azokat az eszközöket látják el energiával, amelyek a látogatókat rögzítik és képet közvetítenek a beltéri egységre. Ezek a tápegységek lehetnek közvetlenül az épület közelében vagy az épületben elhelyezve.

  Tápegység a beltéri egységhez: A kaputelefon rendszer beltéri egységei is rendelkezhetnek saját tápegységekkel, különösen, ha kiegészítő funkciókat, például képernyőt vagy videóhívás funkciót tartalmaznak. Ezek a tápegységek általában a beltéri egységhez csatlakoznak, és biztosítják az energiát és a működésükhöz szükséges feszültséget.

  Kombinált tápegységek: Néhány kétvezetékes video kaputelefon rendszer olyan kombinált tápegységeket használ, amelyek egyszerre látnak el energiával mind a kamera, mind a beltéri egységet. Ez lehetőséget ad arra, hogy egyetlen tápegységet használjanak a rendszer egészéhez, ami egyszerűsítheti a telepítést és a karbantartást.

  Napelemes tápegységek: Néhány telepítés során a kétvezetékes video kaputelefon rendszerekhez napelemes tápegységeket is használhatnak, különösen olyan helyeken, ahol nincs könnyű hozzáférés az elektromos hálózathoz. A napelemek napenergiát használnak az eszközök működtetéséhez.

  Akkumulátoros tartalék energiaforrások: Az esetleges áramkimaradások elleni védelemként vagy tartalék energiaforrásként néhány rendszer akkumulátoros tápegységeket használ, amelyek rövid ideig képesek fenntartani a rendszer működését.

  A tápegységek kiválasztásakor fontos figyelembe venni a rendszer energiaigényét és a helyi telepítési feltételeket. Ezenkívül a tápegységeknek megfelelő feszültség- és áramerősség-ellátást kell biztosítaniuk a rendszer összes komponenséhez annak biztosítása érdekében, hogy a kaputelefon rendszer megbízhatóan működjön.

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás