Tűz kábelek

Tűzálló kábelek - megbízható, hatékony üzemelés tűzhatás esetén

  Tűzálló kábelek

  Sok helyen – különösen a műszaki életben, tűzvédelmi kivitelezéskor, vagy akár tervezőmérnöki feladatok ellátásakor – kiemelten fontos lehet, hogy olyan kábelekkel rendelkezzünk, amelyek egy ideig képesek a funkciótartásra tűz esetén. A lángálló kábelek abban térnek el a hagyományos kábelektől, hogy egy ideig, jellemzően 30-90 percig képesek megfelelően üzemelni tűzhatás esetén.

  Termékkínálatunk megbízható

  A tűzvédelem talán a biztonságtechnika legkényesebb területe. Éppen ezért kifejezetten magas szakmai hangsúlyt helyezünk arra, hogy kizárólag olyan termékeket értékesítsünk, melyek megbízható beszállítói minőséget képviselnek.

  Milyen típusú tűzkábelek léteznek?

  Léteznek például általános célú földkábelek, daru-és felvonókábelek, biztonságtechnikai, erőátviteli kábelek, gumiszigetelésű és speciális kábelek. Ezeknek természetesen a felhasználási módja rendkívül sokrétű: mindig a megfelelő műszaki elgondolás függvényében kell döntést hozni.

  Ingyenes oktatás ügyfeleinknek helyszínen

  Kifejezetten fontosnak tartjuk, hogy telepítő, valamint szaküzlet partnereink magas színvonalon legyenek képesek kiszolgálni az ügyfeleiket. Ennek köszönhetően helyszíni oktatást vállalunk, kérdés esetén nyugodtan fordulhatnak termékfelelőseinkhez is telefonon.

  Legyen a Riarex Kft. partnere!

  Legyen Ön is a Riarex Kft partnere, mely Magyarország egyik legmegbízhatóbb biztonságtechnikai nagykereskedése. Kiemelt beszállítói minőségünkről szerződött partnerink gondoskodnak: a speciális elvárásoktól az alapvető igényekig minden lehetséges kérdésre tudunk választ nyújtani. Kifejezetten magas partneri színvonalon működünk együtt üzleteinkkel és telepítő technikusinkkal. 

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás