Mágneszárak

  Mágneszárak

  A mágneszárak olyan biztonsági eszközök, amelyeket úgy terveztek, hogy a kapukat elektromágneses erővel zárják és oldják. Ezeket a zárakat gyakran használják különböző alkalmazásokban, többek között lakó-, kereskedelmi és ipari környezetben, a hozzáférés ellenőrzésére és a biztonság fokozására.

  Elektromágnes

  A mágneses kapuszárak központi eleme az elektromágnes, amelyet a kapukeretre vagy a kapuoszlopra szerelnek. Ha az elektromágnes feszültség alá kerül, erős mágneses mezőt hoz létre, amely biztonságos kapcsolatot hoz létre a kapura szerelt fémlemezzel vagy armatúrával.

  Beléptető rendszer

  A mágneskapuszárak gyakran integrálódnak a beléptető rendszerekkel, beleértve a billentyűzeteket, kártyaolvasókat, kaputelefonokat vagy távirányítókat. Ezek a rendszerek szabályozzák, hogy a zár mikor van feszültség alatt vagy feszültség nélkül, lehetővé téve az engedélyezett felhasználók számára a belépést.

  Zárolás

  Amikor egy jogosult felhasználó beírja a megfelelő kódot, felmutatja a belépőkártyát, vagy más jóváhagyott módszerrel kér belépést, a beléptető rendszer jelet küld a mágneskapu zárjának, hogy aktiválja az elektromágnest.

  Mágneses vonzás

  A feszültség alatt álló elektromágnes erős mágneses mezőt hoz létre, amely vonzza a kapu armatúralemezét. Ez a mágneses vonzás biztonságosan zárva tartja a kaput.

  Hozzáférés biztosítása

  Miután a beléptető rendszer ellenőrzi a felhasználó hitelesítő adatait és engedélyezi a belépést, jelet küld az elektromágnes áramtalanítására. Amikor a mágneses mező kikapcsol, az armatúralemez felszabadul, és a kapu kinyílik.

  Kézi kioldás

  A mágneses kapuszárak általában kézi kioldó mechanizmussal rendelkeznek vészhelyzetekre vagy karbantartásra. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a zár feloldását még akkor is, ha az áramellátás megszűnik vagy a beléptető rendszer meghibásodik.

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás