HARPER címezhető központok

HARPER központok - rugalmasság és rendszerbővíthetőség

  HARPER központok

  A Harper Manager és a Harper Manager XL címezhető vészvilágító felügyeleti és karbantartó központok hurkonként maximum 240 címezhető vészvilágító eszközt támogatnak. Ezenkívül mindkettő lehetővé teszi a bővítéseket, amelyekkel fokozatosan növelhető a Hurkok száma, így a Harper Manager esetében maximum 8 Hurok (1920 eszköz), a Harper Manager XL esetében pedig 14 Hurok (3360 eszköz) érhető el.

  Rendszer tesztek

  A CEI EN 50172 és UNI 11222 szabványoknak megfelelően a Harper Manager és a Harper Manager XL a felhasználó által testre szabható naptárat használ az időszakos és kötelező funkcionális és autonómia (akkumulátor) tesztek elvégzéséhez.

  Eseménynapló

  A vezérlőpanel nem felejtő memóriával rendelkezik, amely minden esemény kronológiáját elmenti. A nyilvántartás a teszteredményekre, a vészhelyzeti beavatkozásokra, a tiltó műveletekre, a programozási eseményekre, a BUS/HUROK hibáira és a vezérlőpanel hibáira vonatkozó adatokat tárolja. Az eseménynyilvántartás megtekinthető a kijelzőn és kinyomtatható az opcionális beépített nyomtatón. Az eseményregiszterhez hozzáférhet, és a tartalmát egy PC-re másolhatja a későbbi feldolgozáshoz, egyszerűen egy helyi vagy távoli PC-n keresztül, az intranet/internet hálózaton keresztül csatlakoztatva.

  Csatlakozások

  A Harper Manager és Harper Manager XL központok képesek támogatni a fedélzeti webszerver használatát. Ez lehetővé teszi a vezérlőpanelhez való csatlakozást PC-n, táblagépen vagy okostelefonon keresztül helyi hálózaton vagy interneten keresztül, külön szoftver nélkül. A webszerver lehetővé teszi az összes funkció elérését bármely közönséges internetböngészőn keresztül. A vezérlőpanelhez közvetlenül is lehet csatlakozni USB-n vagy a kijelző hátoldalán található RS232 soros vonalon keresztül.

  Miért a Riarex?

  Partnereink cégünk együttműködésével egyedi termékkínálatból választhatnak, ahol ingyenes oktatást és garanciális szervízt is biztosítunk. A Riarex több, mint 20 éve szolgáltat vagyonvédelmi termékeket, így megbízható segítséget nyújtunk a megfelelő biztonság elérésben.

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás