HARPER központ modulok és kiegészítők

HARPER központ modulok és kiegészítők - kiváló minőségű biztonságtechnikai berendezések 

  Harper központ modulok és kiegészítők

  A Harper központ modulok és kiegészítők olyan eszközök, amelyek a Harper vészvilágító rendszerek kialakításához használhatók. Ezek a modulok és kiegészítők segítenek a vészvilágító rendszer kialakításában, telepítésében és karbantartásában.

  Részei

  Néhány példa a Harper központ modulokra és kiegészítőkre:

   

  Központi vezérlő modul: Ez a modul a vészvilágító rendszer központi vezérlőegysége, amely irányítja a vészvilágító lámpákat és más kiegészítőket. A modul általában programozható és távolról is vezérelhető.

   

  Tápellátás modul: Ez a modul az áramforrásról gondoskodik, és biztosítja, hogy a vészvilágító lámpák és más kiegészítők mindig működjenek, még akkor is, ha az áramszolgáltatás megszűnik.

   

  Akkumulátor modul: Ez a modul az akkumulátorokat tartalmazza, amelyek a vészvilágító lámpák áramellátását biztosítják áramszünet esetén. A modul lehetővé teszi az akkumulátorok állapotának ellenőrzését és karbantartását.

   

  Kommunikációs modul: Ez a modul a vészvilágító rendszer kommunikációjáért felelős. A modul lehetővé teszi a rendszer állapotának ellenőrzését és jelentést küld a problémákról vagy a hibákról.

   

  Kiegészítők: A Harper kínálatában számos kiegészítő is megtalálható, amelyek lehetővé teszik a vészvilágító rendszer további funkcionalitásainak hozzáadását, például tűzjelző rendszerrel vagy mozgásérzékelővel való integrációval.

   

  Ezek a Harper központ modulok és kiegészítők fontos szerepet játszanak a vészvilágító rendszerek hatékony működésében és karbantartásában.

  Miért a Riarex?

  Partnereink cégünk együttműködésével egyedi termékkínálatból választhatnak, ahol ingyenes oktatást és garanciális szervízt is biztosítunk.

   

  A Riarex több, mint 20 éve szolgáltat vagyonvédelmi termékeket, így megbízható segítséget nyújtunk a megfelelő biztonság elérésben. 

  Hírlevél feliratkozás

  Riarex Kft.

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Vásároljon még 63 500 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
  Vásároljon még 63 500 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz