HARPER vészvilágító lámpatestek

HARPER vészvilágító lámpatestek - kiváló beszállítói minőség 

  Harper vészvilágító lámpatestek

  Harper egy világítástechnikai cég, amely vészvilágító lámpatesteket gyárt. A vészvilágító lámpatestek olyan világító eszközök, amelyek segítségével a helyiségben vagy az épületben tartózkodók tájékoztatást kapnak a vészhelyzetek során, például tűz, áramszünet vagy földrengés esetén.

  Megjelenési formák

  A Harper vészvilágító lámpatestek számos formában és kialakításban kaphatók, beleértve az egyszerűbb, falra szerelhető készülékeket, az álló vagy asztali lámpákat és a mennyezetre vagy falra szerelhető egységeket.

  Az ilyen lámpatestek általában egy tartalékakkumulátorral rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy még akkor is működjenek, ha az áramszolgáltatás megszűnik.

  Változatok

  A lámpatestek fajtái között megtalálhatók Fenntartott és/vagy Nem fenntartott üzemű variánsok is a következő működési módokban:

   

  Általános működésű lámpatestek: önműködő készülékek, melyek saját belső akkumulátorral vannak ellátva. Csak 230 V AC hálózatra való csatlakozásra van szükségük.

   

  Öntesztelő működésű lámpatestek: az eszközök olyan mikroprocesszorral vannak ellátva, amely kezeli a készülék (Be / Ki) funkcióit és ezáltal növeli az akkumulátor élettartamát.

   

  Címezhető hurok / BUS felügyelt működésű lámpatestek: Az eszközök olyan interfésszel rendelkeznek, mely lehetővé teszi a kommunikációt Harper Manager központokkal és Inim Previdia vagy SmartLoop tűzjelző központokkal Enea hurok protokoll segítségével.

   

  Központosított akkumulátoros működésű lámpatestek: az eszközöknek nincsenek akkumulátorai, de egy elektronikus meghajtóval ellátott áramkörük van a LED-ek aktiválásához.

  Miért a Riarex?

  Partnereink cégünk együttműködésével egyedi termékkínálatból választhatnak, ahol ingyenes oktatást és garanciális szervízt is biztosítunk. A Riarex több, mint 20 éve szolgáltat vagyonvédelmi termékeket, így megbízható segítséget nyújtunk a megfelelő biztonság elérésben.

   

  Hírlevél feliratkozás

  Riarex Kft.

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Vásároljon még 63 500 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
  Vásároljon még 63 500 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz