Központosított akkumulátor

Központosított akkumulátor termékek - telepítő cégeknek és üzleti partnereinknek - minőség és garancia

  Központi akkumulátoros

  A vészvilágítás különösen fontos szerepet játszik az épületekben, mivel segít a helyzetek gyors és hatékony kezelésében áramszünet vagy veszélyhelyzetek esetén. A HARPER központi akkumulátoros működésű vészvilágító lámpatestek a modern technológia és a biztonság ötvözésének tökéletes példája.

  Hatékony technológia

  A HARPER vészvilágító lámpatestek magas teljesítményű akkumulátor technológiával vannak felszerelve. Ezek az akkumulátorok hosszú üzemidőt biztosítanak, és a rendszer áramszünet esetén is zavartalanul működik. Az intelligens töltés-vezérlő rendszer lehetővé teszi az akkumulátorok optimális töltöttségének fenntartását, így mindig készen állnak a sürgős helyzetekben történő használatra.

  Rugalmas telepítés

  A HARPER vészvilágító lámpatestek különböző méretekben érhetők el, hogy illeszkedjenek az épületek stílusához és környezetéhez. A központi akkumulátoros rendszer lehetővé teszi a lámpatestek egyszerű és rugalmas telepítését, minimális kábelezéssel.

  Automatikus működés

  Az automatikus működés és rendszeres öntesztelés jelentős előnyt kínál a HARPER vészvilágító lámpatestekben. Ezek a lámpák automatikusan bekapcsolnak, amikor áramszünet történik. Emellett rendszeresen tesztelik önmagukat, hogy ellenőrizzék a működésüket és az akkumulátor állapotát.

  Hírlevél feliratkozás

  Riarex Kft.

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Vásároljon még 63 500 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
  Vásároljon még 63 500 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz