Kezelők

Kamera Kezelők – Kézreálló Vezérlés És Könnyű Kezelhetőség Akár Komplett Kamerarendszerek Irányításához. Mebízható Működés És Technikusi Szervizháttér. 

  Kamera Kezelők – Kézreálló Vezérlés

  A mai biztonságtechnikai piac egyik legkiemelkedőbb területe a kameratechnika, és nem is véletlenül, hiszen ma már gyakorlatilag minden épületkomplexumot, területet, irodaházat meg kell figyelni a vagyonvédelmi szempontoknak köszönhetően.

   

  A kamerák kezelése, vezérlése nehézkes feladat lehet abban az esetben, ha nincs egy olyan vezérlőszerkezet a kéznél, amely tényleg könnyen használható és kézreálló. Ennek a terméknek a használata nem igényel műszaki tudást.

  Kiváló termékkínálat

  Termékpalettánkon kizárólag olyan kezelők találhatók meg, melyeket könnyű használni, kezelni, és amelyekkel sokféle technikai művelet, mozgás valósítható meg. A legtöbb alkalommal a vezérlés egy Joystickhez hasonló botkormánnyal valósul meg, valamint különféle gombok használatának segítségével.

  Ingyenes oktatás üzleti partnereinknek  

  Minden egyes szerződött partnerünk számára ingyenes oktatást nyújtunk, ennek köszönhetően gyakorlatilag biztosra vehető, hogy a termékek beszerzésekor, beüzemelésekor nem maradnak szakmai kérdések. Maximális technikai támogatást nyújtunk telepítőinknek már a közös munka kezdetén.

  Garanciális szerviz

  Technikusaink szakképzett elektronikával foglalkoznak, maximális hatékonysággal képesek elhárítani a különféle berendezések, elektronikai szerkezetek meghibásodását. Minden felmerülő probléma esetén bátran fordulhatnak hozzánk, és igyekszünk azonnali megoldást nyújtani a felmerülő problémák esetén.

  Miért a Riarex?

  Cégünk évek óta a hazai biztonságtechnikai piac egyik kiemelkedő szaküzlete, kereskedése. Egyedi igényekkel is bátran fordulhatnak hozzánk partnereink, rengeteg telepítő céggel állunk kapcsolatban, akiket beszállítói munkánkkal támogatunk. Értékesítői gárdánk minden felmerülő kérdésre tud kielégítő választ és megoldást nyújtani. 

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás