Kapunyitó szettek

Kapunyitó szettek – kiemelkedő beszállítói minőség - megbízható mechanikai működés - garanciális szervizháttér

  Kapunyitó szettek – kiemelkedő beszállítói minőség

  Biztonságtechnikai kereskedésünk kiemelkedő figyelmet fordít arra, hogy a legjobb minőségű beszállítói termékeket értékesítse, biztosítsa partnereinek, szaküzleteinek és telepítőinek. Az elektronikus kapunyitás ma már igencsak elterjedt magánotthonokban, vagy céges komplexumoknál. A kényelmes, komfortos megoldás a háztartások és vállalatok számára presztízst és időmegtakarítást jelent. Szaküzletünk a piacon található legmegbízhatóbb beszállítókkal áll szerződésben, ennek köszönhetően csaknem minden felmerülő lakossági és műszaki igényt képesek vagyunk kielégíteni.

  Milyen műszaki elvárások vannak egy ilyen szettel szemben?

  Nagyon sokféle kapunyitó szerkezet kapható a kereskedelemben. Létezek például egyszárnyú, kétszárnyú, és tolókapu automatikák. Alapvető elvárás a hosszú garanciavállalás, valamint a megfelelő gyártói minőség. A termékleírás mellé mindig megadják, hogy mekkora a szárnyak maximális hossza, valamint azok súlya.

  Termékeinket személyesen is megtekintheti, kipróbálhatja üzletünkben

  Kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy partnereink tisztán lássák azon termékek működését és minőségét, melyeket megrendelnek kereskedésünktől. Ennek köszönhetően lehetőség van arra, hogy árult termékeinket megtekintsék a helyszínen.

  Ingyenes oktatás ügyfeleink igényeihez igazodva

  Szakképzett kollégáink ingyenes oktatást nyújtanak üzleti partnereink számára. A kapunyitó beüzemelése szintén gyakorlatot igényelhet, a legtöbb vagyonvédelmi berendezéshez hasonlóan: ezért kérés esetén elmagyarázzuk a fontos tudnivalókat.

  Garanciális szerviz és karbantartás

  Amennyiben az általunk értékesített termékek meghibásodnak, technikusaink rövid időn belül vállalják annak javítását, adott esetben a komplett termék cseréjét, amennyiben ez szükséges lenne. Így garantáljuk, hogy a készülék minél kevesebb időn keresztül legyen működésképtelen, és a mindennapi ritmust ne zavarja meg annak hiánya.

  Legyen Ön is a Riarex Kft. partnere!

  Vagyonvédelmi üzletünk a biztonságtechnika valamennyi lehetséges ágát lefedi Magyarországon. Kiemelten odafigyelünk arra, hogy partnereinkkel a közös munka mindig magas szakmai színvonalon valósuljon meg. Bátran kijelenthetjük, hogy a Riarex az egyik legjobb választás a hazai biztonságtechnika piacán. Legyen Ön is partnerünk!

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás