Egyéb kiegészítők

  Terelőkorlát és oszlop

  A terelőkorlátok és oszlopok a biztonsági rendszerek alapvető elemei, amelyeket különböző helyszíneken, többek között autópályákon, építkezéseken, ipari létesítményekben és lakóingatlanokban használnak. Fontos céljuk a védelem biztosítása, a forgalom irányítása és a balesetek megelőzése.

  Vasalat szettek kapukhoz

  A kapukhoz való vasalat szettek kifejezetten a kapuk rögzítésére és mozgásának lehetővé tételére tervezett hardverelemek gyűjteménye. Ezek a kapuk kritikus elemei, mivel lehetővé teszik a kapu nyitását és zárását. A szettek készletek jellemzően a kapuk zsanérjainak felszereléséhez és működtetéséhez szükséges különböző elemeket tartalmazzák.

  Fogantyús síkmágnes nyomógombbal

  A kapukhoz való nyomógombos mágnes sokoldalú és kényelmes eszköz, amelyet a kapukkal kapcsolatos különböző alkalmazásokban használnak, különösen a kézi működtetést vagy vezérlést igénylő kapuk esetében. Ez az eszköz jellemzően egy fogantyúval ellátott mágneses alapból és egy nyomógombos mechanizmusból áll.

  Mágneses végálláskapcsoló

  A mágneses végálláskapcsoló egy olyan érzékelőtípus, amelyet a mágneses mező jelenlétének vagy hiányának érzékelésére használnak. Általában különböző ipari és kereskedelmi alkalmazásokban használják a tárgyak helyzetének megfigyelésére, gépek vezérlésére, vagy meghatározott műveletek kiváltására a mágneses elemek közelsége alapján.

  Fotocella oszlop

  A fotocellás oszlop, olyan típusú kültéri világítótest, amely fotocella érzékelőt tartalmaz a fény megvilágításának szabályozására. A fotocellás oszlop elsődleges funkciója, hogy automatikusan be- vagy kikapcsolja a csatlakoztatott fényt a környezeti fényviszonyok, jellemzően a természetes napfény szintje alapján.

  Szünetmentes szett kapukhoz

  A szünetmentes kapukészlet, olyan eszköz, amelyet arra terveztek, hogy áramkimaradás vagy elektromos üzemzavar esetén tartalék energiát biztosítson a kapuk működtetőinek és vezérlőrendszereinek. Ezek a rendszerek biztosítják, hogy az automatikus kapuk, például a felhajtókapuk vagy biztonsági kapuk akkor is működjenek, ha a fő áramforrás megszakad.

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás