Sorompó kiegészítők

Sorompó kiegészítők - kiemelkedő termékminőség - gyors ügyintézés és szállítás 

  Sorompó kiegészítők

  A sorompók kiegészítői olyan kiegészítő alkatrészek, amelyek a sorompók funkcionalitásának és biztonságának fokozására használhatók. A sorompó tartozékok néhány gyakori típusa a következő:

  Fényvisszaverő szalag és figyelmeztető tábla

  Fényvisszaverő szalagot lehet alkalmazni a sorompókra, hogy jobban láthatóvá tegyék azokat gyenge fényviszonyok között, javítva ezzel a gyalogosok és a járművezetők biztonságát. A figyelmeztető táblák a sorompókra erősíthetők, hogy további információkat nyújtsanak a sorompóról és annak céljáról, ezzel is segítve a biztonság és a tudatosság javítását.

  Sorompókapuk és LED-es lámpák

  A sorompókapuk olyan motoros kapuk, amelyeket a sorompó bejáratához lehet felszerelni, hogy szabályozzák a korlátozott területre való bejutást. A sorompókhoz LED-es lámpák is felszerelhetők, hogy gyenge fényviszonyok mellett további láthatóságot biztosítsanak és növeljék a biztonságot.

  Zárak és kulcsok, szerelési hardverek

  A sorompókhoz zárak és kulcsok adhatók a jogosulatlan hozzáférés megakadályozása és a biztonság javítása érdekében. A korlátok talajhoz vagy falhoz való biztonságos rögzítéséhez rögzítőelemek, például csavarok és horgonyok használhatók, javítva a stabilitást és a biztonságot.

  Hatékonyság és biztonság

  Összességében a sorompók tartozékai hatékony módja lehetnek a sorompók funkcionalitásának és biztonságának növelésére a legkülönfélébb beállításokban. Azáltal, hogy további láthatóságot, hozzáférés-ellenőrzést és biztonságot biztosítanak, ezek a tartozékok segíthetnek a gyalogosok és a járművezetők biztonságának és tudatosságának javításában.

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás