Lengőkapuk

Lengőkapuk - kiemelkedő termékminőség - megbízható mechanikai működés 

  Lengőkapuk

  A lengőkapu olyan kaputípus, amely az ajtóhoz hasonlóan, zsanérokon lengve nyílik. Ezek a kapuk különböző anyagokból készülhetnek, például fából, acélból és alumíniumból, és az esztétikai stílusok széles skálájához igazodva tervezhetők.

  Miért jó választás?

  A lengőkapuk könnyű használhatóságuk, megbízhatóságuk és tartósságuk miatt népszerű választásnak számítanak mind lakó-, mind kereskedelmi célokra. Általában motoros rendszerrel működnek, amely automatikusan nyitja és zárja a kaput, bár áramkimaradás vagy más probléma esetén kézzel is működtethetők.

  Konfigurálhatóság

  A lengőkapuk különböző konfigurációkban kaphatók, beleértve az egyszemélyes lengőkapukat, a kétszemélyes lengőkapukat és a kétrészes lengőkapukat. Az egyszárnyú lengőkapuk ideálisak kisebb nyílásokhoz, míg a kétszárnyú lengőkapuk jobban megfelelnek nagyobb nyílásokhoz. A kétrészes lengőkapuk lényegében két, ellentétes irányba nyíló lengőkapuk, amelyeket általában kereskedelmi vagy ipari környezetben használnak.

  Biztonság és kényelem

  A lengőkapuk biztonságos módon szabályozzák az ingatlanhoz való hozzáférést, ami különösen fontos kereskedelmi vagy ipari környezetben. A motoros lengőkapuk távirányítóval, billentyűzettel vagy más beléptető eszközzel működtethetők, így az arra jogosultak számára egyszerűvé válik az ingatlanba való be- és kilépés.

  Tartósság és rugalmasság

  A lengőkapuk jellemzően erős anyagokból, például acélból vagy alumíniumból készülnek, így tartósak és hosszú élettartamúak. A lengőkapuk a nyílások széles skálájához igazíthatók, és úgy tervezhetők, hogy egy vagy mindkét irányba lengjenek.

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás