Sorompók

Sorompók kapu-és beléptető rendszerekhez. Kiváló beszállítói minőség és elektronikai, mechanikai működés. 

  Sorompók

  A kapuk és beléptető sorompók olyan fizikai akadályok, amelyek megakadályozzák vagy ellenőrzik a hozzáférést egy adott területre vagy létesítménybe. Ezek az akadályok lehetnek egyszerűek vagy összetettek, attól függően, hogy milyen szintű biztonságra van szükség, és milyen típusú létesítményt vagy területet védenek. A kapuk és beléptető sorompók néhány gyakori típusa a következő:

  Kerítés

  A kerítések egyszerű, de hatékony akadályok, amelyekkel korlátozható az ingatlanhoz vagy az ingatlanon belüli meghatározott területhez való hozzáférés.

  Kapuk

  A kapuk biztonságosabb akadályok, amelyek zárhatók vagy nyithatók a hozzáférés engedélyezéséhez vagy megtagadásához. Lehetnek kézi vagy automatikus működtetésűek.

  Fordulókapuk

  A fordulókapukat gyakran használják magas biztonsági szintű területeken, például repülőtereken vagy kormányzati épületekben. Egyszerre csak egy személyt engednek át, és a biztonsági személyzet ellenőrizheti őket.

  Pollárok

  A pollárok olyan erős oszlopok, amelyeket gyakran használnak a járművek behajtásának ellenőrzésére. Lehetnek rögzítettek vagy behúzhatóak, és különböző anyagokból készülhetnek.

  Belépés-ellenőrző rendszerek

  A beléptető rendszerek különböző technológiákat tartalmazhatnak, például intelligens kártyákat, biometrikus szkennereket vagy PIN-kódokat, amelyek a felhasználó hitelesítő adatai alapján engedélyezik vagy megtagadják a belépést.

  Fontos tudnivalók

  A fizikai biztonság biztosítása mellett a kapu- és beléptető akadályok a forgalomáramlás szabályozására és a létesítmény vagy terület általános hatékonyságának javítására is használhatók. Fontos azonban biztosítani, hogy ezeket a sorompókat megfelelően telepítsék és karbantartják, hogy megakadályozzák az illetéktelen hozzáférést vagy a veszélyeztetést.

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás