Távirányítók

Távirányítók kapuvezérléshez, beléptetéshez. Kiemelt szervizháttér és garancia, hatalmas választék és személyre szabott oktatás. 

  Miért van különleges szerepe a beléptetésnek a biztonságtechnikában?

  Bizonyos épületek, komplexumok esetén kifejezetten fontos, hogy az adott területre kizárólag a megfelelően illetékes személyek juthassanak be. Ennek az az oka, hogy komoly üzleti értékek, információk, vagyontárgyak is lehetnek az adott területen. Egy hatékony beléptető rendszer működéséhez szükséges lehet egy távirányító használata is.

  Mire használható egy kapu távirányító?

  A kaputechnika elengedhetetlen része a megfelelően felépített, hatékony elektronikai vezérlés. A megfelelő kapunyitó szett programozható, a felhasználó komolyabb műszaki, vagy technikai tudás nélkül is képes lehet arra, hogy a megfelelő logikai működést biztosítsa.

  Kiemelt szervizháttérrel rendelkezünk

  Technikusi gárdánk megfelelő hangsúlyt fektet arra, hogy a meghibásodott, valamint hibás gyártású eszközöket minél hamarabb szervizelje. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy a biztonsági rendszer minél rövidebb időn keresztül maradjon működésképtelen, a felmerülő hibákat minél hamarabb elhárítsuk.

  Termékeinket működés közben is kipróbálhatja

  Kereskedésünk különlegessége, hogy termékeinket működés közben is kipróbálhatja, ennek köszönhetően abban az esetben, ha szeretné megtekinteni a kiszemelt készüléket, erre is tudunk lehetőséget biztosítani.

  Személyre szabott, ingyenes oktatást nyújtunk

  Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy partnereink a lehető legmagasabb szakmai szinten legyenek kiszolgálva. Ingyenes oktatást nyújtunk minden egyes telepítőnek, ahol műszaki, valamint technikai jellegű kérdésekre kaphatnak választ.

  Miért a Riarex Kft.?

  Vállalatunk a hazai biztonságtechnikai viszonteladói piac egyik vezető piaci szereplője. Termékpalettánk, kínálatunk kifejezetten széles, melyet a megrendelők, valamint telepítők igényeihez igazítottunk. 

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás