Rögzítéstechnika

Termékek rögzítéstechnika témában - kiegészítők és bilincsek - kiváló beszállítói minőség partnereink számára! 

  Rögzítéstechnika

  A tűzálló rögzítéshez és csavarozáshoz használt biztonsági tartozékok kifejezetten a tárgyak vagy berendezések rögzítésére szolgálnak, miközben tűzállóságot biztosítanak. Ezeket a tartozékokat általában olyan környezetekben használják, ahol a tűzbiztonság fontos szempont, például ipari környezetben, építkezéseken vagy gyúlékony anyagokat tartalmazó területeken. Íme néhány példa a tűzálló szorító és csavarozó biztonsági tartozékokra:

  Tűzálló bilincsek

  A tűzálló bilincseket úgy tervezték, hogy biztonságosan tartsák és rögzítsék a csöveket, kábeleket vagy más tárgyakat, miközben tűzvédelmet nyújtanak. Ezek a bilincsek jellemzően tűzálló anyagokból, például rozsdamentes acélból vagy magas hőmérsékletnek ellenálló ötvözetekből készülnek, amelyek ellenállnak a magas hőmérsékletnek való kitettségnek anélkül, hogy sérülne az integritásuk.

  Tűzálló csavarok

  A tűzálló csavarokat az alkatrészek vagy szerkezetek egymáshoz való rögzítésére használják tűzveszélyes területeken. Ezek a csavarok tűzálló anyagokból készülnek, és úgy vannak kialakítva, hogy magas hőmérsékleten is megőrizzék szilárdságukat és integritásukat.

  Tűzálló konzolok

  A tűzálló konzolokat a berendezések, polcok vagy más tárgyak biztonságos rögzítésére és tartására használják tűzveszélyes környezetben. Ezek a konzolok tűzálló anyagokból készülnek, és úgy tervezték őket, hogy ellenálljanak a magas hőmérsékletnek, miközben biztosítják a rögzített tárgyak stabilitását és biztonságát.

  Tűzálló horgonyok

  A tűzálló horgonyokat arra használják, hogy a tárgyakat biztonságosan rögzítsék a falakhoz, padlókhoz vagy mennyezetekhez tűzveszélyes szerkezetekben. Ezek a horgonyok tűzálló anyagokból készülnek, és úgy vannak kialakítva, hogy tűz esetén is megőrizzék tartósságukat.

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás