Struktúrált hálózat

A biztonságtechnológia döntő szerepet játszik a strukturált hálózatok integritásának és bizalmasságának fenntartásában. Kiváló beszállítói minőség - biztonságtechnikai partnereink számára. 

  Strukturált hálózatok

  A biztonságtechnológia döntő szerepet játszik a strukturált hálózatok integritásának és bizalmasságának fenntartásában, amelyeket úgy terveztek, hogy megbízható és biztonságos kommunikációs infrastruktúrát biztosítsanak. Íme néhány, a strukturált hálózatokban általánosan használt biztonsági technológia:

  Tűzfalak

  A tűzfalak alapvető biztonsági technológia, amely felügyeli és ellenőrzi a hálózati forgalmat, és akadályként működik a belső és külső hálózatok között. Előre meghatározott biztonsági szabályok alapján szűrik a bejövő és kimenő adatokat, segítve a jogosulatlan hozzáférés, a rosszindulatú programok vagy a rosszindulatú tevékenységek megelőzését.

  Virtuális magánhálózatok (VPN)

  A VPN-ek biztonságos, titkosított alagutakat hoznak létre a nyilvános hálózatokon keresztül, lehetővé téve a távoli felhasználók számára, hogy biztonságosan hozzáférjenek egy strukturált hálózathoz bármely helyről. A VPN-ek bizalmas és bizalmas adatátvitelt biztosítanak, megvédve az érzékeny információkat a lehallgatástól vagy a lehallgatástól.

  Hálózati hozzáférés-szabályozás (NAC)

  A NAC-rendszerek a biztonsági irányelveket érvényesítik, és a hálózati hozzáférést olyan tényezők alapján ellenőrzik, mint a felhasználó személyazonossága, az eszköz állapota vagy a megfelelőségi követelmények. A hálózati hozzáférés engedélyezése előtt ellenőrzik az eszközök biztonsági helyzetét, és karanténba helyezik vagy korlátozzák a nem megfelelő eszközök hozzáférését.

  Hálózati szegmentálás

  A hálózati szegmentálás a strukturált hálózatot kisebb szegmensekre osztja, és így elszigetelt, ellenőrzött hozzáféréssel rendelkező alhálózatokat hoz létre. Ez segít a potenciális biztonsági rések megfékezésében, a fenyegetések oldalirányú mozgásának korlátozásában és a kritikus hálózati erőforrások védelmében.

  Biztonságos kapcsolás

  A biztonságos kapcsolási technológiák, mint például a VLAN-ok (virtuális helyi hálózatok), a hálózati forgalom logikai szétválasztását biztosítják, és a különböző hálózati szegmensek vagy részlegek közötti kommunikáció szabályozásával fokozzák a biztonságot.

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás