Optikai eszközök

Optikai eszközök biztonságtechnikai területen - kiváló beszállítói minőség és kedvező árak

  Optikai eszközök biztonságtechnikai területen

  Az optikai eszközök egy különleges fejezetet nyitnak a biztonságtechnika világában. Sokszor merül fel annak igénye, hogy ellenőrizni kellene, hogy valamilyen oda nem illő tárgy tartózkodik-e a kijelölt területen. Ennek alkalmazása igen sokrétű lehet: egy múzeumban például ilyen elven könnyen ellenőrizhető, hogy a tárgyakat nem mozdítja-e el senki a helyükről.

  Hogyan működnek ezen eszközök?

  A fényfüggöny mindig több infravörös sugárból áll, melyek közel helyezkednek el egymáshoz, a fényrácsot maximum négy fénysugár alkotja. A fényfüggönyt inkább rövid, míg a fényrácsot inkább hosszú távolságok esetén használják. A veszélyes terület körül kell elhelyezni körben vagy nyílásban, abban az esetben, ha valamelyik infravörös sugár megszakad, a rendszer kettős leállítójele jelzi az állapotváltozást.

  Mennyire számít különlegesnek ezen megoldás?

  Az optikai megoldások rendkívül jól alkalmazhatók bizonyos helyzetekben, annak ellenére, hogy nem kifejezetten drága, vagy költséges az ügyfél számára. Ennek köszönhetően érdemes lehet telepítőként azon gondolkodni, hogy ezen megoldást válasszuk, amennyiben erre lehetőség van, és az ügyfelünk, megrendelőnk is nyitott az elgondolásra.

  Miért különleges termékkínálatunk?

  A Riarex Kft. Magyarország egyik legnagyobb értékesítője, viszonteladó partnere a biztonságtechnika piacán. Kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy ügyfeleinket szakmailag támogassunk, ennek köszönhetően akár ingyenes oktatást is kínálunk partnereink számára. Termékkínálatunkat kifejezetten a telepítők és megrendelők igényei szerint alakítottuk ki.

   

  Hírlevél feliratkozás

  Riarex Kft.

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás