Magunkról

RIAREX – Minőségi megoldás, mely Önre vár!

Elkötelezettségünk 

1998 vége óta gondoljuk úgy, hogy a megfelelő termék csak fél siker, a másik felét a színvonalas tálalás biztosíthatja. Ennek jegyében nyitottuk meg és üzemeltetjük vagyonvédelmi szaküzletünket, ahol betörésjelzőket, videós megfigyelő eszközöket, kaputelefonokat, valamint beléptetőrendszereket kínálunk, elsősorban telepítőknek és viszonteladóknak.


Működés közben is kipróbálható eszközök szaküzletünkben

 

Szervizháttér


A felszerelt eszköz pályafutása nem ér véget a rendszer átadásakor, így gondoskodunk az eladott termék utóéletéről is. Ha az általunk értékesített berendezés esetleg meghibásodna, vásárlónk nyugodt lehet, hiszen szaküzletünk szervizrészlegében szakértő kollégáink gondoskodnak az átmenetileg „gyengélkedő” eszközök újbóli felélesztéséről.

RIAREX Hírlevél


Rendszeresen megjelenő, színes, terjedelmes hírleveleink kivonatosan tartalmazzák termékeinket. Elsősorban telepítőknek és viszonteladóknak szól, végfelhasználóknak a listaáras kiadványt ajánljuk. Az új technológiákra vonatkozó rövidebb, hosszabb szakcikkek segítik az eligazodást a kiválasztásban, és sok ötletet adnak a felszerelésre vonatkozóan is. A termékek mellett e kiadványainkban akciós, nettó áruk is szerepel.

 

Internetes, telefonos megrendelés - ingyenes kiszállítással


Boltunkkal egyidős megrendelési rendszerünk. Az Interneten, e-mail-ben vagy telefonon hozzánk eljuttatott megrendeléseket legkésőbb 2 munkanapon belül teljesítjük. A szállítással kapcsolatos információkat a Szállítási díjak menüpontban találja.

 

Kényelmes vásárlás


Autóval érkező vásárlóink számára a parkolás sem lehet akadály, mert a belső udvarban mindig akad szabad, ingyenes parkolóhely. Boltunk három számlázóhellyel áll vásárlóink rendelkezésére, és minden évszakban kellemes légkört teremt a betérőknek. Nyáron klimatizálás segíti átvészelni a kinti forróságot, télen a meghitt pultnál beszélgethetnek partnereink egy pohár forró kávé mellett.

„71-es" polc

A rohamos technikai fejlődés miatt, egyre gyakrabban kell termékeket leváltani, még újabbakra. Ez jó hír önnek, mert ilyenkor gyakran kerül a 71-es polcként emlegetett helyre sok, kiváló tulajdonságú, ám hihetetlenül kedvező árú eszköz. A kínálat napról-napra módosul, így mindig érdemes megtekinteni az aktuális állapotot.


Naponta változó kínálattal, kitűnő ár / érték arányú, kifutó eszközök a 71-es polcon

 

Import termékeink gyártói

BENTEL SECURITY

Legfontosabb és legsikeresebb termékvonalunk, a Bentel Security (Olaszország) által gyártott eszközökbõl áll. 1982 óta elismert szereplője az európai és tengerentúli vagyonvédelmi piacnak. Elsősorban telefonos hívóművei és kültéri akkumulátoros szirénái révén vált ismertté Magyarországon. Legmodernebb fejlesztéseikkel meghódították a GSM-átjelzõk piacát is, riasztóközpontjaik pedig a technológia élvonalába tartoznak, ösztönzőleg hatnak más gyártócégek fejlesztőire is.


BKP-LCD Premium kezelőbillentyűzet

 

ELMES Electronic

Vezeték nélküli rendszerek kiépítését könnyítik meg a Lengyelországban fejlesztett és gyártott, Elmes Electronic termékek. 2002 nyara óta látjuk el hazai képviseletét, és sikerült az egyik legnépszerűbb magyarországi rádiós termékcsaláddá tennünk. Az Elmes gyártmányú adó-vevőkben alkalmazott, USA-ban szabadalmaztatott ugrókód jelen ismereteink szerint nem törhető fel. Kínálatukban szerepelnek rádiós érzékelõk (PIR, Reed, akusztikus üvegtörés-érzékelő, füstérzékelő) melyek egyaránt kapcsolódhatnak a szintén vezeték nélküli központhoz (CB32), vagy önálló vevőkhöz is.


Ízelítő az ELMES termékeiből

 

EUROVIDEO

2004 őszén kezdtük meg az EuroVideo termékek forgalmazását. Ezek olyan külföldi gyártók műhelyeibõl származó, gondosan összeválogatott eszközök, melyek előzetes hazai tesztelés után kapják meg a jogot a név viselésére. Törekszünk arra, hogy a zártláncú videós eszközök minden összetevője elérhetõ legyen EuroVideo márkanév alatt. Így a kamerák teljes spektruma, asztali videorögzítők, PC-s rögzítőkártyák, konzolok, kameraházak, szűrő, illesztő, és átalakító eszözök éppúgy kaphatók EuroVideo néven, mint objektívek és LCD monitorok.


Közelkép egy beltéri speed dome kameráról
 

Hírlevél feliratkozás

A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

Tel: +36 1 299-0500

Email: info@riarex.hu

Cookie beállítások
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Tovább a kosárhoz
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás