Tűzjelző központok

Tűzjelző központok - kiváló beszállítói minőség és termékgarancia - személyre szabott oktatás és értékesítés 

  Tűzjelző központok – kiváló beszállítói minőség

  A tűzjelző központok a mai biztonságtechnika talán legfontosabb elemei – hiszen itt nem csupán arról van szó, hogy az értéktárgyainkat, hanem emberek életét kellene megóvni, ennek köszönhetően kifejezetten fontos, hogy a műszaki működés, megfeleltetés, valamint beüzemelés megfelelő legyen.  

  Termékkínálatunk különlegessége

  Cégünk hatalmas termékpalettával rendelkezik a biztonságtechnikai kivitelezés piacán, ennek köszönhetően szinte bármilyen műszaki paraméterrel tudunk terméket ajánlani szerződött telepítőinknek. Köszönhetően a kiemelkedő műszaki termékminőségnek, alacsony a meghibásodás esélye.

  Ingyenes oktatás – minden egyes üzleti partnerünknek

  Személyre szabott, ingyenes oktatással állunk minden egyes üzleti partnerünk rendelkezésére. Ennek köszönhetően szakmailag is maximálisan támogatjuk szerződött telepítő partnereinket. A megfelelő oktatást igénybe véve gyakorlatilag biztos, hogy könnyedén ki fogjuk tudni szolgálni üzleti partnereinket.

  Garanciális szervizháttér

  Technikusi gárdánk hatalmas képzettséggel áll meghibásodások és üzemzavarok esetén partnereink rendelkezésére, igyekszünk minden lehetséges felmerülő problémát azonnal elhárítani, hiszen kiemelten fontos az emberek biztonsága és a tűzvédelmi megfelelés.

  Legyen a Riarex Kft. partnere!

  A Riarex Magyarország egyik legismertebb és legnagyobb múltú biztonságtechnikai kereskedelme, amely beszállítóként lát el számtalan telepítéssel foglalkozó céget. Képzett értékesítői gárdánk valamennyi kérdésükre fog tudni válaszolni a tűzjelző központokkal kapcsolatban. Keressen minket bizalommal – vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás