Vonali füstérzékelők és kiegészítők

Vonali füstérzékelő berendezések - kiemelkedő termékminőség és garancia - kiváló beszállítói háttér

  Vonali füstérzékelő berendezések – első osztályú műszaki minőség

  A vonali füstérzékelők a füstjelző berendezések családjába tartoznak. Ez a berendezés nem pontszerűen, hanem egy hosszú, egyenes vonalon ismeri fel a megjelenő füstöt. Kifejezetten fontos, hogy minden műszaki paraméter szerint feleljenek meg ezen termékek, ugyanis emberi életek múlhatnak a berendezés működési pontosságán.

  Termékkínálatunk különlegessége

  Vállalatunk kiemelten fontosnak tartja, hogy minden egyes biztonságtechnikai eszközt a legjobb beszállítói minőségben értékesítse. Ennek köszönhetően viszonteladóként partnereink a legkiemelkedőbb termékminőséget kapják, így alacsony a meghibásodás esélye. Hatalmas választékunk jóformán minden lehetséges igényt kimerít.

  Ingyenes oktatás szerződött partnereinknek

  A megfelelő műszaki termékháttér mellett az is rendkívül fontos, hogy a berendezéseket megfelelően be tudják üzemelni. Ennek köszönhetően maximális szakmai támogatást nyújtunk minden egyes szerződött partnerünk számára, és megmutatjuk, hogy melyik terméktípus lenne a legmegfelelőbb az igényeiknek.

  Garanciális szervízháttér

  Technikusi gárdánk hatalmas képzettséggel áll meghibásodások és üzemzavarok esetén partnereink rendelkezésére, igyekszünk minden lehetséges felmerülő problémát azonnal elhárítani, hiszen kiemelten fontos az emberek biztonsága és a tűzvédelmi megfelelés.

  Miért a Riarex Kft?

  Cégünk évek óta az egyik vezető szereplője a hazai biztonságtechnikai értékesítés piacának. Vállalatunk számtalan telepítő céggel áll kapcsolatban, értékesítői gárdánk a legnagyobb szakértelemmel és tudással áll partnereink rendelkezésére. Nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot – keressen bizalommal! 

  Hírlevél feliratkozás

  Riarex Kft.

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás