HARPER központok

HARPER központok - kiváló biztonságtechnikai kellékek és eszközök egy helyen, kedvező árakon. 

  Harper központok - kiváló beszállítói minőség

  A Harper központban a vészvilágító rendszer egy fontos biztonsági funkció, amely a bérleti területeken található. Az épület különböző szintjein elhelyezkedő vészvilágító lámpák, kijelzők és tartalékenergia-források biztosítják a megfelelő láthatóságot és biztonságot a vészhelyzetekben.

   

  Az épületben található vészvilágító lámpák általában a falakon, a mennyezeten és az aljzaton találhatóak. Ezek a lámpák általában energiatakarékos LED-ekből állnak, amelyek hosszú élettartammal és alacsony fogyasztással rendelkeznek.

   

  Ha az általános megvilágítás megszűnik, a vészvilágító rendszer automatikusan bekapcsolja a lámpákat, hogy biztosítsa a megfelő működést.

  Harper vészvilágító eszközök általános ismertetése

  A HARPER termékcsaládot a már jól ismert olasz cég az Inim Electronics s.r.l. gyártja és fejleszti. A vészvilágítási lámpatestek fényforrásáért az új generációs, hosszú élettartamú LED-ek optimális keveréke felel, melyek több mint 50 ezer órányi működésre szavatoltak.

   

  Nagy fénykibocsátással rendelkeznek, alacsony energiafogyasztás mellett, köszönhetően a kizárólagosan szabadalmaztatott és rendkívül hatékony, tükröződésmentes optikai eljárásnak, amely megfelel a fotóbiológiai biztonságra vonatkozó valamennyi előírásnak.

  Tartósság

  A Harper vészvilágítási lámpatestek tartósságát és teljesítményét tovább növelik az új LiFePO4 hosszú élettartamú akkumulátorok, amelyek kisebbek és környezetbarátabbak, mint a hagyományos nikkel-kadmium vagy nikkel-fémhidrid akkumulátorok. További előny, hogy számos termékhez a gyártó 5 év garanciát biztosít.

  Miért a Riarex?

  Partnereink cégünk együttműködésével egyedi termékkínálatból választhatnak, ahol ingyenes oktatást és garanciális szervízt is biztosítunk. A Riarex több, mint 20 éve szolgáltat vagyonvédelmi termékeket, így megbízható segítséget nyújtunk a megfelelő biztonság elérésben.

   

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Vásároljon még 63 500 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
  Vásároljon még 63 500 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz