Öntesztelő

  Öntesztelő vészvilágító lámpatestek

  Az öntesztelő vészvilágító lámpatestek az épületek biztonsági rendszereinek alapvető elemei. Ezeket a lámpatesteket úgy tervezték, hogy vészhelyzetekben, például áramkimaradás vagy tűz esetén automatikusan figyeljék és teszteljék magukat, hogy biztosítsák a megfelelő működésüket. Megvilágítást biztosítanak a menekülési útvonalak mentén, segítve az épületben tartózkodók biztonságos kijutását.

  Főbb jellemzők és funkciók

  Automatikus tesztelés. Az öntesztelő vészvilágító lámpatestek beépített önellenőrző mechanizmusokkal vannak felszerelve. Ezek a mechanizmusok rendszeres automatikus teszteket végeznek annak biztosítására, hogy a vészvilágítás és a tartalék áramforrás (általában akkumulátorok) megfelelően működjön.

  Funkcionális ellenőrzések. Az önellenőrzési folyamat során a vészvillogó szerelvény különböző alkatrészeket értékel, beleértve a fényforrást, az akkumulátort, a töltőáramkört és az elektromos csatlakozásokat. Ellenőrzi, hogy ezeknél az alkatrészeknél vannak-e problémák vagy meghibásodások.

  Naplózás és jelentéstétel. A tesztelés során észlelt meghibásodás vagy üzemzavar esetén az önellenőrző vészvilágítási szerelvények gyakran naplózzák az eseményt, és vizuális vagy hangjelzéssel figyelmeztethetik az épület karbantartó személyzetét. Egyes modellek a teszteredményeket és a hibaüzeneteket egy központi vezérlőrendszerre vagy felügyeleti állomásra is továbbíthatják.

  Előnyök

  Megbízhatóság. Az automatikus önellenőrző funkció segít biztosítani, hogy a vészvilágítási szerelvények mindig működőképesek legyenek, csökkentve ezzel a vészhelyzetben bekövetkező berendezés meghibásodásának kockázatát.

  Költségmegtakarítás és hatékonyság. A rendszeres öntesztelés korán észlelheti a problémákat, így elkerülhetők a költséges vészvilágítási meghibásodások és a gyakori kézi tesztelés szükségessége. Az önellenőrzés csökkenti a kézi tesztelés és karbantartás terhét, így hatékonyabbá teszi az épületüzemeltetők és a karbantartó személyzet számára.

  Biztonság. A megbízható vészvilágítás kulcsfontosságú az épületben tartózkodók biztonsága szempontjából áramkimaradások és vészhelyzetek esetén. Az öntesztelés biztosítja, hogy ezek a lámpák szükség esetén mindig működőképesek legyenek.

   

   

  Hírlevél feliratkozás

  Riarex Kft.

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Vásároljon még 63 500 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
  Vásároljon még 63 500 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz