Kiegészítők

Vészvilágító rendszer kiegészítők - kiváló minőség és termékgarancia

  Kiegészítők

  A HARPER további lépéseket tett a felhasználók védelme és kényelme érdekében. A vészvilágító lámpatestekhez kifejlesztett kiegészítők olyan innovációk, amelyek még hatékonyabbá teszik az esetleges vészhelyzetek kezelését és az evakuációs folyamatot.

  LiFePo4 Akkumulátor

  Az erőteljes és tartós LiFePo4 akkumulátorok jelentősen megnövelik a vészvilágító lámpatestek üzemidejét. Hosszabb élettartamuk révén megbízható és folyamatos világítást biztosítanak.

  Vezérlő

  Az intelligens vezérlő lehetővé teszi a vészvilágító lámpatestek távvezérlését és időzített működését. Az eszköz intuitív interfésze egyszerűvé teszi a beállításokat, így könnyedén alkalmazkodnak az aktuális szükségletekhez és elősegítik az energiahatékony működést.

  Falba süllyeszthető doboz

  A falba süllyeszthető dobozok elegáns és diszkrét megoldást kínálnak a vészvilágító lámpatestek telepítésére. A letisztult design és a könnyű felszerelhetőség teszi lehetővé, hogy a lámpatestek harmonikusan illeszkedjenek bármely környezetbe.

  Fém védőrács

  A fém védőrácsok megvédenek a mechanikai sérülésektől és a vandalizmustól. Kiváló minőségű anyaguk és precíz kivitelezésük garantálja a lámpatestek hosszú élettartamát a legkeményebb körülmények között is.

  Hírlevél feliratkozás

  Riarex Kft.

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Vásároljon még 63 500 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
  Vásároljon még 63 500 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz