Kameraházak & tartók

Kameraházak és tartók - hatalmas választék - garanciális szervizháttér telepítők számára. 

  Kameraházak – kiváló beszállítói minőség

  A mai biztonságtechnika talán legkiemelkedőbb részének számít a videomegfigyelés és a kamerarendszerek használata. Ennek az az oka, hogy jóformán minden irodában, épületkomplexumban és számtalan nyilvános térségben használnak valamilyen kamerarendszert.

   

  A helyes működési elektronika és tervezési apparátus mellett az is nagyon fontos, hogy a kameraházak megbízható védelemmel lássál el a konstrukciót és megfelelően passzoljanak a környezetbe.

  Egyedi termékkínálat

  Termékpalettánk szinte minden felmerülő igényre képes választ nyújtani, amely a kameratechnika területén merülhet fel. Viszonteladó telepítő partnereink számára a lehető legjobb minőséget nyújtjuk és képviseljük immár évtizedek óta  - köszönhetően kiemelkedő beszállítói partnereink munkájának és szakértelmének.

  Ingyenes oktatás partnereink számára  

  Minden szerződött partnerünk számára ingyenes oktatás érhető el, ennek köszönhetően jóformán teljesen biztos, hogy termékvásárláskor, valamint beüzemeléskor nem fog fennakadás történni. Telepítő üzlettársainkat hozzásegítjük személyre szabott tanácsainkkal ahhoz, hogy a szakmai munkájukat a legnagyobb hatékonysággal tudják ellátni.  

  Garanciális szervizháttér

  Szakképzett technikusi gárdánk hatalmas gyakorlattal rendelkezik a különféle meghibásodott berendezések javításában, szervizelésében. Minden egyes lehetséges, felmerülő problémára igyekszünk megoldást nyújtani, és azonnal elhárítani, ezzel garantálva a megfelelő üzemképességet.

  Miért a Riarex?

  A Riarex Kft. Magyarország egyik piacvezető vállalata a biztonságtechnika kereskedelmi piacán. Egyedi igényekkel is bátran kereshetnek minket szerződött partnereink, számtalan telepítő cégnek nyújtottunk már maximális partneri támogatást. Értékesítőink szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésükre – vegyék fel velünk a kapcsolatot még ma! 

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás