Kamerák

Kamerák - hatékony videomegfigyelés és hibátlan mechanikai működés 

  Kamerák – a hatékony megfigyelés eszközei

  A kamerarendszerek használata manapság már a biztonságtechnika legelterjedtebb részét képezi. Ez annak köszönhető, hogy az egyik legolcsóbb, és legkönnyebben beüzemelhető berendezés. Ma már szinte minden egyes irodaház, bank, épületkomplexum használ kamerákat annak érdekében, hogy a kellően hatékony megfigyelést megteremtsék.

  Széles termékválaszték

  Szerződött telepítő partnereink gyakorlatilag bármilyen kamerát vásárolhatnak kereskedésünktől, amire a lakossági, valamint ipari területen szükség lehet. Igény szerint egyedi megrendelésekkel is foglalkozunk, ez mindig egyeztetést igényel a beszállítóval.

  Ingyenes oktatás

  Cégünk ingyenes oktatást vállal minden egyes üzleti partnere számára. Amennyiben szükséges, megmutatjuk, hogy a készülék hogyan működik, és elmagyarázzuk, hogy a telepítése során mire kell odafigyelni. Ennek köszönhetően maximális szakmai támogatást nyújtunk.

  Kiváló technikusi szervizháttér és értékesítői gárda

  Szakképzett elektrotechnikusi gárdánk minden lehetséges meghibásodást igyekszik minél rövidebb időn belül hárítani.  Hatalmas tapasztalattal rendelkeznek biztonságtechnikai berendezések javításában, ennek köszönhetően a hibajavítás garantált.

  Miért a Riarex?

  Cégünk bátran vállalja, hogy Magyarország egyik legnagyobb kereskedelmi beszállító partnere a biztonságtechnika területén. Legyen szó szinte bármilyen felmerülő üzleti igényről, képesek vagyunk annak megfelelni, és magas szintű szakmai támogatást nyújtunk üzleti partnereinknek.

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás