Szoftverek

Beléptető rendszer szoftverek a Riarex Kft-től, többféle beléptető mechanizmus mellé. 

  Beléptető rendszer szoftverek – megbízható megoldások

  A beléptető rendszerek feladata, funkciója, hogy egy adott területre kizárólag a megfelelő, illetékes személyek juthassanak be. Ennek talán a legfontosabb része a beépített szoftver, hiszen ez adja a programvezérlést. Egyre több irodaház, cégtulajdonos ismeri fel, hogy mennyire fontos, hogy valamilyen beléptető rendszert használjanak.

  Pontos illeszkedés

  Nagyon fontos, hogy a szoftver illeszkedjen a beléptető rendszer mechanikájához, hiszen ezek működései között hatalmas eltérések figyelhetők meg. A termékkínálatunkban kapható valamennyi beléptető rendszerhez kapható külön illeszkedő program is – ezek az ipari gyakorlatban felmerülő csaknem valamennyi igénynek megfelelnek.

  Ingyenes oktatás üzleti partnereinknek

  Vállalatunk ingyenes oktatást nyújt minden egyes szerződött telepítő üzletfelünk számára. Amennyiben felmerül ennek igénye, bemutatjuk a szoftverek, termékek működését, és elmagyarázzuk, hogy a telepítői munka során mit kell kiemelten szem előtt tartani.

  Kiemelt szervízháttér és értékesítés

  Technikusi gárdánk hatalmas gyakorlattal rendelkezik abban, hogy a különféle hibákat elhárítsa, amelyek a beléptető rendszerek működése során lépnek fel. Ennek köszönhetően garantáljuk partnereink számára a maximális szakmai támogatást.

  Legyen cégünk szerződött partnere!

  Legyen Ön is a Riarex Kft szerződött üzleti partnere, amely az egyik legnagyobb kereskedelmi beszállító egész Magyarországon. A legkülönfélébb üzleti igényeknek és szakmai kérdéseknek is képesek vagyunk megfelelni, amely felmerülhet a telepítői munka támogatása során. 

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás