Ablak automatizálás

Autoamtizált ablakrendszerek - fokozott kényelem - jobb energiahatékonyság - könnyű, egyszerű használat 

  Ablak automatizálás hatékonyan 

  Az ablak automatizálás azt jelenti, hogy az épületben lévő ablakok nyitását és zárását automatikusan, kézi beavatkozás nélkül lehet vezérelni. Ez különböző típusú motoros ablakrendszerek segítségével valósítható meg, amelyeket az épület általános automatizálási rendszerébe integrálnak. Az ablak automatizálás használata számos előnnyel jár az épületben, többek között a következőkkel:

  Jobb energiahatékonyság

  Az automatizált ablakok programozhatók úgy, hogy a hőmérséklet, a páratartalom vagy más környezeti tényezők alapján nyíljanak és záródjanak, így segítve az épület hőmérsékletének szabályozását és csökkentve a fűtési vagy hűtési igényt.

  Fokozott kényelem

  Az automatizált ablakok nagyobb kontrollt biztosíthatnak a lakók számára a környezetük felett, lehetővé téve számukra, hogy szabályozzák a természetes fény és a friss levegő mennyiségét a szobában.

  Fokozott biztonság

  A motorizált ablakrendszerek úgy programozhatók, hogy tűz vagy más vészhelyzet esetén automatikusan bezáródjanak, segítve ezzel a füst és a lángok terjedésének megakadályozását.

  Könnyű használat

  Az automatizált ablakrendszerekkel a lakók könnyen kinyithatják vagy bezárhatják az ablakokat egy távirányító, vagy mobilalkalmazás segítségével, anélkül, hogy kézi erővel kellene dolgozniuk.

  Az okos otthon kiépítése

  Többféle motoros ablakrendszer áll rendelkezésre, beleértve a motoros árnyékolókat, redőnyöket és lamellákat, valamint az automatizált szárnyas vagy napellenzős ablakokat. Ezek a rendszerek integrálhatók az épület teljes automatizálási rendszerébe, lehetővé téve az épület környezetének minden aspektusának zökkenőmentes vezérlését és felügyeletét.

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás