Kapunyitó motorok

Kapumotorok - hatalmas választék, kiváló beszállítói minőség és szervízgarancia telepítő partnereink számára. 

  Kapumotorok – az egyszerű és biztonságos nyitás kulcsa

  A kapunyitó motorok abban segítik a mindennapjainkat, hogy egy távirányító segítségével könnyedén tudjunk közlekedni. Sokan még mindig úgy gondolják, hogy a manuális megoldások jobbak: ez az elgondolás egész egyszerűen téves. Ennek az az oka, hogy a mai távirányítással működő rendszerek már sokkal hatékonyabbak és könnyebben irányíthatóak, különösen nagyobb tömegek esetén.

  Termékkínálatunk egyedisége

  Hatalmas termékválasztékkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Szinte minden műszaki feladatra tudunk kapumotort javasolni – akár egyedi megrendelésekkel is kereshetnek minket. Ennek köszönhetően szinte biztos, hogy elégedett lesz a beszállítói minőséggel.

  Ingyenes oktatás – személyre szabottan partnereinknek

  Minden egyes üzleti partnerünk számára személyre szabott oktatást nyújtunk. Ennek köszönhetően biztosra vehető, hogy a megvásárolt készüléket a műszaki igényeknek megfelelően fogja tudni kiválasztani és üzembe helyezni.

  Garanciális szervízháttér

  Kiváló technikusi műszerész gárdánk rövid időn belül elhárít minden lehetséges hibát, mely a kapumozgató motorok használata, beüzemelése során lép életbe. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy minél rövidebb időn belül megjavítsuk az elromlott készülékeket.

  Legyen a Riarex partnere!

  A Riarex Kft. Magyarország egyik legismertebb és legmegbízhatóbb kereskedelmi beszállítója a biztonságtechnikai kivitelezés piacán. Hatalmas kínálattal várjuk partnereinket, szakképzett értékesítőink pedig rugalmasan állnak ügyfeleink rendelkezésére, és minden lehetséges felmerülő problémára szakszerű megoldást nyújtanak. Keressen minket bizalommal – lépjen velünk kapcsolatba!

  Hírlevél feliratkozás

  Riarex Kft.

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás