IP kaputelefonok

IP kaputelefonok - magas színvonalú beszállítói minőség és megbízható működés - partnereink igényeihez igazodva - Hikvision márka - korszerű és hatékony berendezések 

  IP kaputelefonok – kiemelkedő színvonalú technológia

  A kaputelefon fogalmát bizonyára mindenki ismeri: egy olyan készülék, mely arra használható, hogy a komplexum bejáratánál levő személy kommunikálni tudjon a bent levő emberekkel. Az IP rendszerű kaputelefonok abban különbözőnek az analóg elven működő készülékektől, hogy képesek digitálisan is közvetíteni a hangot és a képeket. A rendszer elemei lényegében IP címeken keresztül kommunikálnak, akárcsak a számítógépek.

  Termékkínálatunk a legkomplexebb igényeknek is megfelel

  Termékpalettánkat a legmodernebb IP kaputelefonoktól elvárható igények szerint alakítottuk ki. A biztonságtechnika piacán a technológiai fejlődés rohamos: ennek megfelelően igyekszünk beszállítóink által a legmagasabb és legmodernebb elérhető minőséget nyújtani partnereinknek.

  A minőségi alapanyagokból készülő IP kaputelefonok könnyen programozható és beállítható konstrukciójuk révén a vagyonvédelmi telepítők kedvencei közé tartoznak.

  A vásárlók igényeihez igazodó funkcionalitás

  Minden vásárló más igényekkel fordul biztonságtechnikai partnerei felé. Akár többféle kaputelefon is kapható értékesítő üzletektől és viszonteladóktól. Vannak olyanok, melyek csupán rövid beszédváltásra alkalmasak és a beléptetésre, de vannak olyanok is, amelyek akár a belépő képét is képesek rögzíteni, vagy videóképet készítenek.  

  Ingyenes oktatás partnereinknek a helyszínen

  Legyen szó bármilyen biztonságtechnikai eszközről, vagy IP kaputelefonok beszerzéséről, értékesítő kollégáink és termékfelelőseink szívesen segítenek Önnek abban, hogy magas szintű műszaki szakértelemmel tudja ügyfeleit kiszolgálni.

  Garanciális szerviz

  Kifejezetten fontosnak tartjuk, hogy meghibásodás esetén rövid időn belül megfelelő szervíztámogatást kapjanak partnereink. Ennek köszönhetően technikusaink rövid időn belül javítják, vagy cserélik a meghibásodott terméket, alkatrészt.

  Legyen a Riarex partnere!

  Legyen Ön is Magyarország egyik legnagyobb termékkínálattal rendelkező biztonságtechnikai kereskedés és webáruház partnere. Kifejezetten fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinkkel, partner üzleteinkkel magas szakami színvonalon tudjunk együttműködni. 

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás