Kaputelefon

Kaputelefon kínálatunk - magas színvonalú beszállítói minőség - partnereink igényeihez igazodva - korszerű és modern berendezések

  Kaputelefonok – magas szintű technológia

  Biztonságtechnikai szaküzletünk, kiemelkedően magas technológiával készülő kaputelefonokat értékesít viszonteladói partnerei és biztonságtechnikai telepítők részére.

  A kaputelefonokat ma már szinte minden panelház alján megtalálni. Ez annak köszönhető, hogy a két irányú kommunikáció egyszerűvé válik, ezen felül számos egyéb funkció érhető el, például videókép, zárnyitás vagy világítás kapcsolás. Értékesített termékeink a legmodernebb technológiai megoldásokat képviselik, használják.

  Termékkínálatunk különlegessége

  Egy biztonságtechnikai kereskedés, mely viszonteladókat szolgál ki, kizárólag akkor lehet képes magas színvonalon végezni a munkáját, ha a dinamikusan fejlődő technológiai változásokkal megfelelően lépest tart. Folyamatosan bővülő termékpalettánk és anyagportfóliónk a legjobb beszállítói és gyártói minőséget képviselik. Kaputelefon kínálatunk kifejezetten a lakossági igényeknek megfelelően lett kialakítva.

  A minőségi alapanyagokból készülő, hosszú élettartamú, könnyen programozható és beállítható termékek kifejezetten praktikus megoldást nyújtanak a vagyonvédelmi telepítőknek.

  Személyre szabott működési mechanizmus

  Többféle kaputelefon kapható a biztonságtechnikai kereskedelem piacán. Vannak egyszerűbbek – melyek csupán a beléptetésre és rövid beszédváltásra alkalmasak – és vannak olyanok is, amelyek komplexebb funkcionalitással rendelkeznek, például rögzítik a becsengető képét, videóképet készítenek.

  Működés közben is kipróbálható termékek szaküzletünkben

  Rengeteg telepítő, illetve viszonteladó partnerünk szeretné működés közben látni, kipróbálni az adott terméket. Ennek köszönhetően üzletünkben van lehetőség a személyes kipróbálásra, megtekintésre a vásárlás előtt. Ebben kollégáink tudnak segíteni.

  Személyre szabott, ingyenes oktatás

  A helyszíni oktatás ingyenes és partnereink és telepítőink személyes igényeihez igazodik. Pontosan tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy egy vagyonvédelmi szakember tisztában legyen a rendszer kiépítésének mechanizmusával. Ebben nyújtanak kollégáink teljeskörű segítséget.

  Garancia és javítás

  Minden egyes partnerünknek segítséget nyújtunk, amennyiben a termék garanciálisan meghibásodik. Technikusaink hatalmas gyakorlattal rendelkeznek kaputelefonok javításában és szervizelésében, felmerülő működésbeli hiba esetén cégünk vállalja a szakszerű javítást.

  Miért a Riarex Kft.?

  A Riarex Magyarország egyik legnagyobb biztonságtechnikai kereskedése, ahol kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a legjobb beszállítóktól származó műszaki termékeket kínáljuk viszonteladóink számára. Ügyfélszolgálatunk és technikusi gárdánk képzett, és hozzáértő szakemberekből áll, akik személyre szabott segítséget képesek nyújtani

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás