Tápegységek

Tápegységek Videomegfigyeléshez – Hatalmas Választék - Megbízható Elektronikai Működés - Technikusi Szervízháttér 

  Tápegységek videomegfigyeléshez – Nagy Választék

  A videomegfigyelés ma már talán a biztonságtechnika egyik legfelkapottabb területe. Ennek az az oka, hogy ma már jóformán minden épületkomplexumot, területet, irodaházat meg kell figyelni valamilyen módon, erre pedig a kameratechnika nyújtja talán a legjobb megoldást.

   

  A tápegység az az elektronikai alkatrész, amely a számítógép működéséhez szükséges feszültséget állítja elő. Nagyon fontos, hogy minden egyes kamera megfelelő tápegységgel legyen ellátva, e nélkül a műszaki működés nem válik lehetségessé.

  Széles Termékpaletta

  Kiemelkedően széles termékpalettával rendelkezünk a biztonságtechnikai kivitelezés piacán, tápegységeink jóformán az összes piaci igényt lefedik. Igény szerint akár egyedi megoldásokkal is foglalkozunk.

  Ingyenes oktatás telepítő partnereink számára

  Telepítő partnereink számára ingyenes oktatást nyújtunk. Vállalatunk minden egyes szerződött partnerünknek személyre szabottan nyújt segítséget a helyszíni oktatáson keresztül, ahol minden felmerülő szakmai kérdésre tudunk személyre szabottan válaszolni.

  Szerviztechnikusi háttér

  Szakképzett szervíztechnikusi gárdánk gyakorlatilag bármilyen elektronikai hiba esetén képes személyre szabott megoldást nyújtani. Amennyiben meghibásodik a szerkezet, minél rövidebb időn belül komplex támogatást nyújtunk, hogy az üzemzavar ne állhasson fenn hosszú ideig.  

  Miért a Riarex Kft?

  A Riarex Kft évtizedek óta Magyarország egyik meghatározó piaci szereplője a biztonságtechnikai beszállítói piacnak. Nem csupán termékskálánk sokszínűsége, hanem a szakértői támogatás is kiemeli vállalatunkat az üzleti életben. Értékesítőink szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésre. 

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás