Videomegfigyelés

Videomegfigyelés kategóriájú termékek - kiegészítők, alkatrészek és komplett berendezések egy helyen. 

  Videomegfigyelés kategóriájú termékek – kiváló minőség

  Manapság a biztonságtechnikai legesszenciálisabb részét talán a videomegfigyelés és a kameratechnika teszi ki. Ennek az az oka, hogy ez a legegyszerűbb és legpraktikusabb módja annak, hogy különféle területeket figyeljünk meg, és azokról felvételt készítsünk. Akár magánotthonokban, akár komplexumokban, irodaházakban érdemes lehet használni ezeket a termékeket.

  Termékkínálatunk egyedinek számít

  Egyedi termékkínálatunk szinte minden lehetséges, felmerülő igényt képes kiszolgálni, amely a videomegfigyelés témakörében előfordulhat. Viszonteladói partnereink számára a legjobb minőséget kínáljuk és képviseljük – köszönhetően a kiváló, kiemelkedő beszállítói minőségnek, mellyel rendelkezünk. Akár egyedi megrendelési igényeket is fogadunk.

  Ingyenes oktatás partnereink számára  

  Minden egyes szerződött partnerünknek ingyenes oktatást nyújtunk, ennek köszönhetően egészen biztos, hogy a termékválasztáskor, valamint beüzemeléskor nem lesz fennakadás. Személyre szabott tanácsainkkal hozzásegítjük telepítő üzlettársainkat ahhoz, hogy ügyfeleiket megfelelően ki tudják szolgálni.

  Garanciális szerviz

  Képzett szakembereink rövid időn belül vállalják a meghibásodott berendezések javítását és szervizelését. Igyekszünk minden lehetséges, felmerülő problémát azonnal elhárítani, ezzel garantálva, hogy a működésben levő termékek minél hamarabb újra üzemképesek lehessenek.

  Miért a Riarex?

  A Riarex évek óta Magyarország egyik meghatározó vállalata a biztonságtechnikai beszállítói piacon. Vállalatunk számtalan telepítő céggel áll üzleti kapcsolatban, profi értékesítőink minden lehetséges kérdésre képesek válaszolni. Vegyék fel velünk a kapcsolatot – és keressenek minket bizalommal!

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás