Monitorok

Hikvision és Dahua monitorok - Megbízható És Ragyogó Képtisztaság a Nap 24 Órájában. 

  Monitorok videomegfigyeléshez – Nagy Felbontás

  A videomegfigylés sokak szerint a mai biztonságtechnika egyik legfontosabb területe. Ennek az az oka, hogy ma már szinte minden irodaházat, épületkomplexumot, valamint területet meg kell figyelni valamilyen módon, és erre a kameratechnika a legjobb megoldás.

   

  Szükséges, hogy a felvételeket egy olyan eszközön tekinthessük meg, amely tényleg megfelelő felbontást nyújt, és amely részletgazdag módon mutatja be az adott területet az adott pillanatban. A műszaki megbízhatóság is elengedhetetlen.

  Hikvision - Kiváló Választás

  Kiemelkedően fontos a részletgazdagság és a megbízható működés, ezért a hazai biztonságtechnika piacán a monitorok tekintetében egy nagyon ismert és szeretett márka a Hikvision. Éles, ragyogó képtisztaság, a nap 24 órájában – beszállító partnereink a legjobb minőséget garantálják.

  Ingyenes oktatás üzleti partnereinknek  

  Sokszor merülnek fel szakmai kérdések üzleti partnereinkben, amikor a termékeinket szeretnék kipróbálni, vagy szakmai támogatásra lenne szükség. Éppen ezért vállalatunk minden egyes szerződött partnerünknek személyre szabott segítséget nyújt helyszíni oktatásán keresztül.

  Szerviztechnikusi garancia

  Szakképzett technikusaink maximális hatékonysággal képesek elhárítani a különféle elektronikai rendszerek, szerkezetek meghibásodását. Bármilyen felmerülő probléma vagy üzemzavar esetén igyekszünk azonnali megoldást nyújtani üzletfeleink részére.

  Miért a Riarex?

  A Riarex évek óta Magyarország egyik vezető biztonságtechnikai partnere a beszállítói piacon. Nem csupán a termékskálánk sokszínűsége, hanem a szakértői támogatás is kiemeli vállalatunkat az üzleti világban. Szakképzett értékesítői gárdánk szívesen veszi fel a kapcsolatot új üzletfeleinkkel. 

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás