Behatolásvédelem

  Behatolásvédelem, behatolásjelzők – kiemelkedő beszállítói minőség 

  Biztonságtechnikai webáruházunk, a piacon kapható kiemelkedő műszaki minőségű behatolásjelzőket értékesíti viszonteladó és vagyonvédelmi telepítő partnerei számára.

  A behatolásvédelem napjainkban kiemelkedő fontosságúvá vált, hiszen a magánszemélyek, vállalatok, bankok szeretnék biztonságban tudni értékeiket, vagyontárgyaikat. Ennek köszönhetően ugrásszerűen megnőtt a kereslet az utóbbi évek során a behatolásjelzők iránt. Szaküzletünk a piac legjobb, legmegbízhatóbb beszállítóival és gyártóival kötött szerződést, hogy a lakossági és vállalati igényeket ki tudjuk meríteni.

  Termékkínálatunk különlegessége

  A behatolásvédelem – a biztonságtechnika egyéb ágaihoz hasonlóan – rohamosan fejlődik. Ennek köszönhetően kizárólag akkor lehetünk képesek megfelelő színvonalon kiszolgálni partnereinket, ha folyamatosan növeljük anyagportfóliónkat, és alkalmazkodunk a dinamikusan fejlődő technológiákhoz. Termékkínálatunk a lakossági, telepítői igények és visszajelzések alapján került kialakításra.

  Könnyen integrálható és kezelhető termékeink mellé telepítési és tervezési támogatást nyújtunk. A magyar nyelvű felület és leírások a könnyebb szakmai munkát segítik. Termékeink szerelésre előkészítettek!

  Bármilyen komplexumhoz és épülethez

  Bármilyen komplexumhoz, épülethez, irodához kínálunk különböző működési elvű és mechanizmussal rendelkező behatolásvédő szerkezetet. Személyre szabott oktatásunk a szakmai kiválasztásban segít. 

  Többféle termékkiegészítővel és külön vásárolható kellékek

  Egyaránt árulunk szetteket, központokat, tápegységeket, hang-és fényjelzőket, szoftvereket és füstgenerátorokat. A különféle működési mechanizmussal és szoftverrel ellátott termékek mellé szakértői támogatást nyújtunk.

  Működés közben is kipróbálható termékek szaküzletünkben

  Rengeteg vagyonvédelmi telepítő igénye, hogy üzletünkben kipróbálhassa, megtekinthesse, hogy pontosan hogyan működik a megvásárolni kívánt behatolásjelző. Egyeztessen előre időpontot, keressen minket telefonon, és próbálja ki a terméket nálunk, a helyszínen!

  Ingyenes, személyre szabott oktatás

  Szakképzett kollégáink kifejezetten a telepítők igényeihez igazított helyszíni oktatást nyújtanak üzletünkben. Nagyon fontos, hogy szakemberként tisztában legyünk azzal, hogy hogyan kell a vagyonvédelmi rendszert beüzemelni.

  Garanciális szervizháttér

  A nálunk megvásárolt biztonságtechnikai eszközöket, kellékeket szakembereink meghibásodás esetén rövid időn belül javítják, technikus kollégáink magas színvonalú szakértelmükkel gondoskodnak arról, hogy a készülék hibamentes működéssel kerüljön vissza a vásárlóhoz.  

  Miért a Riarex Kft.?

  Üzletünk, értékesítő csapatunk gyakorlatilag bármilyen vagyonvédelmi és biztonságtechnikai feladatra színvonalas megoldást képes nyújtani az általános elvásároktól, igényektől a speciális kérésekig. Cégünk az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb viszonteladó hazai kereskedelem a biztonságtechnika piacán.  Keressen minket bizalommal, vegye fel velünk a kapcsolatot!  

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás