Kiegészítők

  Kiegészítők

  A biztonságtechnológiai kiegészítők a biztonság fokozására és a jogosulatlan hozzáférés, a jogsértések vagy fenyegetések elleni védelemre tervezett eszközök és eszközök széles skáláját foglalják magukban. Íme néhány gyakori biztonságtechnikai kiegészítő:

  Riasztók és riasztórendszerek

  A riasztók és riasztórendszerek célja, hogy értesítsék az egyéneket a biztonsági előírások megsértéséről vagy az illetéktelen hozzáférésről. Ezek lehetnek hangjelzések, vizuális jelzések vagy push-értesítések okostelefonokra vagy biztonsági központokra.

  Biztonsági világítás

  A biztonsági világítás létfontosságú szerepet játszik a betolakodók elriasztásában és a láthatóság fokozásában a sötét vagy veszélyeztetett területeken. Ide tartozhatnak a mozgásérzékelős lámpák, reflektorok vagy a kerületi világítás.

  Biztonsági zárak és hardverek

  A biztonsági zárak, beleértve a reteszeket, lakatokat vagy elektronikus zárakat, az ajtók, ablakok, szekrények vagy berendezések biztosításának elengedhetetlen tartozékai. A megerősített ütközőlemezek, a biztonsági zsanérok vagy a hamisításbiztos csavarok további hardverlehetőségek.

  Biztonsági kábelek és horgonyok

  A biztonsági kábelek és horgonyok a berendezések, számítógépek vagy perifériák fizikai biztosítására szolgálnak. Az eszközök rögzített tárgyakhoz történő rögzítésével megakadályozzák a lopást és az illetéktelen eltávolítást.

  Beléptető rendszerek

  A beléptető rendszerek olyan eszközöket foglalnak magukban, mint a kulcskártyaolvasók, biometrikus szkennerek (ujjlenyomat- vagy arcfelismerő), vagy PIN-lapok. Ezek a rendszerek a belépést az arra jogosultakra korlátozzák, és nyomon követik a belépési és kilépési tevékenységeket.

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás