Beléptető rendszer

Beléptető rendszerek - többféle műszaki konstrukcióval - megbízható működés és garanciális szervizháttér

  Beléptető rendszerek – a biztonságtechnika teljes spektrumán

  Egyre több vállalat, intézmény, komplexum használ valamilyen beléptető rendszert. Ennek az az oka, hogy az épületben található üzleti információk, tárgyak, berendezések, valamint üzleti titkok által képviselt érték igen magas. A dolgozók mindennapi életvitelét és munkavégzési hatékonyságát is megnövelheti egy hatékony beléptető rendszer.

  Milyen műszaki elven működhet egy ilyen berendezés?

  Léteznek például kártyás, számos, valamint biometrikus megoldások. Ezek működési elve természetesen eltérő: a biztonság elvárt mértéke, adatvédelmi szempontok, valamint a beléptető rendszer készülékének és beüzemelésének ára határozza meg, hogy melyik partner melyik megoldás mellett teszi le a voksát. Általában érdemes az egyszerű kezelhetőségre törekedni.

  Termékkínálatunk speciálisan kialakított

  Beléptető rendszereink palettáját kifejezetten a vállalati és intézmény által feltárt igények szerint alakítottuk ki. Szinte mindig tudunk megoldást nyújtani üzleti partnereinknek, akár egyedi jellegű kérésekkel is kiszolgáljuk ügyfeleinket.

  Akár külön megvásárolható termékek

  Abban az esetben, ha a vásárlás, vagy valamilyen kellék cseréje folytán külön kellene valamit megvásárolni, arra is mindig lenne lehetőség. Terminálok, szoftverek, kártyaolvasók, beléptető kártyák egyaránt kaphatók megfelelő műszaki specifikációval és leírásokkal ellátva.

  Szervizgarancia magas színvonalon

  Kereskedésünk szervízgaranciát vállal termékeinkre. Amennyiben meghibásodás lépne fel, technikus-, elektronikai műszerész kollégáink rövid időn belül vállalják annak a javítását, ez által magas színvonalon biztosítva az állandó működés lehetőségét.

  Legyen partnere a Riarex Kft.-nek!

  A Riarex Kft. kifejezetten magas színvonalú partneri kiszolgálást igyekszik nyújtani ügyfelei számára – legyen szó biztonságtechnikai üzletekről, vagy telepítő technikusokról. Igény szerint részt vehetnek az ingyenes helyszíni oktatásunkon, ahol bemutatjuk, hogy pontosan hogyan működnek termékeink.

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás