Vészvilágító rendszer

Vészvilágító rendszerek - Inim minőség,Olasz minőség.

  Vészvilágító rendszerek

  Az INIM ELECTRONICS által gyártott és tervezett HARPER vészvilágítási rendszerek automatikusan átveszik az áramellátást, ha a védett területen váratlan események, tűzesetek, természeti katasztrófák vagy hálózati túlterhelés miatt áramkimaradás következik be. A nagy fényerejű, hosszú élettartamú vészvilágítási lámpák hatékonyan jelzik és megvilágítják a vészkijáratokhoz vezető utakat, lehetővé téve ezzel az épület rendezett kiürítését. Az INIM tűzvédelmi rendszerekkel való zökkenőmentes integrált működés minden veszélyhelyzetben extra biztonságot nyújt.

  Miért a Riarex?

  Partnereink cégünk együttműködésével egyedi termékkínálatból választhatnak, ahol ingyenes oktatást és garanciális szervízt is biztosítunk. A Riarex több, mint 20 éve szolgáltat vagyonvédelmi termékeket, így megbízható segítséget nyújtunk a megfelelő biztonság elérésben. 

  Hírlevél feliratkozás

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás