Vészvilágító rendszer

Vészvilágító rendszerek - kiváló megvilágítás - biztonságtechnikai kellékek magas fokon

  Vészvilágító rendszerek

  A vészvilágító rendszerek olyan rendszerek, amelyek megfelelő megvilágítást biztosítanak az esetleges vészhelyzetek esetén. Ezek az eszközök azért fontosak, mert biztosítják a láthatóságot olyan helyzetekben, amikor az általános megvilágítás megszűnik, például áramszünet, tűz vagy földrengés esetén. A vészvilágító rendszerek általában tartalmazzák az alábbi elemeket:

  Vészvilágító lámpák

  Ezek a lámpák általában kis teljesítményű LED-ekből állnak, amelyek energiatakarékosak és hosszú élettartamúak. Ezek a lámpák különösen fontosak olyan helyeken, ahol nincs természetes fényforrás, például az alagutakban, az épületek belsejében vagy az utcákon éjszaka.

  Riasztó hang- és fényjelzések

  Az ilyen jelzések segítenek a figyelemfelhívásban, és arra ösztönöznek, hogy az emberek mielőbb elhagyják az épületet vagy a veszélyeztetett területet. Általában fény- és hangjelzőkkel kombinálják, hogy az emberek könnyebben észrevegyék.

  Tartalék energiaforrások

  A vészvilágító rendszerek általában tartalmaznak tartalék energiaforrásokat, például akkumulátorokat vagy generátorokat, amelyek biztosítják a megfelelő működést áramszünet esetén.

  Távirányító és automatizálási funkciók

  A modern vészvilágító rendszerek gyakran tartalmaznak távirányítókat és automatizálási funkciókat, amelyek lehetővé teszik a rendszer távoli vezérlését és vezérlését. Ez nagy előny lehet a nagyobb létesítményekben vagy épületekben, ahol szükség van a koordinációra és a nagyobb rugalmasságra.

  Miért a Riarex?

  Partnereink cégünk együttműködésével egyedi termékkínálatból választhatnak, ahol ingyenes oktatást és garanciális szervízt is biztosítunk. A Riarex több, mint 20 éve szolgáltat vagyonvédelmi termékeket, így megbízható segítséget nyújtunk a megfelelő biztonság elérésben. 

  Hírlevél feliratkozás

  Riarex Kft.

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Vásároljon még 63 500 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
  Vásároljon még 63 500 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz