Tűzjelző eszközök

  Tűzjelző rendszerek – magas szintű technológia

  Biztonságtechnikai kereskedésünk, webáruházunk kiemelkedően magas szintű technológiával rendelkező biztonságtechnikai kellékeket és tűzjeltő rendszereket értékesít elsősorban telepítőknek és viszonteladóknak.

  A tűzjelző rendszer talán minden biztonságtechnikai eszköz közül a legfontosabb, hiszen abban az esetben, ha elromlik, vagy nem működik, egy komplett irodaházban dolgozó emberek élete kerülhet veszélybe. Ennek köszönhetően kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a legjobb gyártókkal és kereskedőkkel kössünk beszállítói szerződést.

  Termékkínálatunk különlegessége

  A dinamikusan fejlődő technológiákhoz igazodik kínálatunk. A legkorszerűbb fejlesztések és innovációk egyetlen beszállítótól, folyamatosan bővülő anyagportfólióval. Termékpalettánkat kifejezetten a lakossági és telepítői igényeknek megfelelően állítottuk össze, így csaknem minden lehetséges biztonságtechnikai igénynek megfelel szaküzletünk.

  Bármilyen komplexumhoz és épülethez

  Egy szakember tisztában van azzal, hogy más tűzjelző eszköz szükséges egy nagyobb épületkomplexumba és egy kisebb irodába. Termékpalettánk minden lehetséges igényt lefed, amennyiben kérdése lenne, forduljon nyugodtan értékesítő kollégánkhoz!

  Többféle működési mechanizmus

  Sokféle tűzjelző berendezés létezik, ezeknek a működési elve eltérő lehet. Vannak vezetékes és vezeték nélküli eszközök, lángérzékelők és pontszerű érzékelők – csakhogy a legismertebbeket említsük. A működési elv mindig annak függvényében alakul, hogy pontosan milyen helységbe szeretnénk felszerelni a biztonságtechnikai eszközt.

  Működés közben is kipróbálható termékek szaküzletünkben

  Amennyiben szeretné látni, hogy a kiszemelt készülék hogyan működik, keressen minket telefonon, egyeztessen előre időpontot, és lehetőséget adunk rá, hogy megnézze, kipróbálja, hogy a termék mennyire megbízható.

  Személyre szabott, ingyenes oktatás

  A helyszíni oktatás ingyenes és partnereink igényeihez igazított. Tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire fontos, hogy egy telepítő tisztában legyen azzal, hogy hogyan kell a rendszer kiépíteni. Ebben teljeskörű segítséget nyújtunk.

  Kiemelt szervízháttér

  Nálunk a partnereinkkel való együttműködés nem ér véget azzal, hogy átadjuk a megvásárolt tűzjelző rendszert. Technikusaink vállalják a termékek javítását, amennyiben az meghibásodik, és különös figyelmet fordítunk arra, hogy a készülék minden tekintetben működőképesen kerüljön vissza a helyére.

  Jellemző árskála

  A tűzjelző központok körülbelül 2-600.000 Ft + Áfa áron kaphatók, a pontos díj a műszaki paraméterek és konstrukció függvénye. Mindig kérdezze értékesítő kollégánkat, ő pontos felvilágosítással fog tudni szolgálni! 

  Hírlevél feliratkozás

  Riarex Kft.

  A biztonságtechnika különös odafigyelést és szakértelmet igénylõ iparág, hiszen Ön nyomós érvekkel a háta mögött keres meg minket, hogy riasztóval, videomegfigyelõvel vagy épp füstjelzõ rendszerrel szeretné felszerelni lakását, nyaralóját vagy üzlethelyiségét.

  Cím: 1107 Budapest, Árpa utca 8.

  Tel: +36 1 299-0500

  Email: info@riarex.hu

  Cookie beállítások
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

  Kosár tartalma

  Tovább a kosárhoz
  Ingyenes kiszállítás
  Ingyenes kiszállítás